Hoe verschillend sommige bedrijven ook lijken, ze lopen allemaal tegen dezelfde uitdagingen aan: digitalisering. Digitalisering brengt namelijk gigantische veranderingen met zich mee. Veranderingen waardoor je als bedrijf wellicht toch te snel weer andere (gratis) applicaties in gebruik genomen hebt. Wat nu resulteert in meerdere verschillende digitale systemen voor de boekhouding, facturatie, urenregistratie, projectenadministratie, relatiebeheer, marketing en ga zo maar door.

Er is een simpele oplossing om de efficiëntie te verhogen: alles functionaliteiten in slechts één systeem samenvoegen. Microsoft Dynamics 365 biedt hier de oplossing voor. Daar waar verschillende losse onderdelen ook helpen om jouw doelstellingen te behalen, zien wij dat bedrijven effectiever kunnen werken wanneer alles in één CRM-systeem draait. Een systeem die niet alleen toekomstbestendig is, maar ook nog eens veilig en AVG-proof is.

Komst van nieuwe businessmodellen

Iets langzamer dan wellicht in andere branches, zien we een verschuiving naar nieuwe businessmodellen. Niet langer is de zaak of het project het belangrijkste, maar de klant staat op de eerste plek. En die klant heeft verschillende eisen om te beoordelen wanneer de samenwerking als een succes ervaren wordt. Of het nu gaat om snelle antwoorden op vragen via een chat of het opstarten van een nieuw project met die ene collega, in deze continue veranderende wereld draait alles om snelheid. Daarnaast wil de klant ook niet altijd meer voor elk uurtje een factuurtje ontvangen, maar willen een dynamischere en creatievere oplossing voor de kostenpost. Zo sluit jouw klant wellicht liever een abonnement af.
Laat ons jou helpen

Xperity helpt dienstverlenende bedrijven efficiënter en effectiever te werk te gaan. Wij implementeren verschillende CRM-oplossingen, zoals bijvoorbeeld Dynamics 365 PSA Suite. Deze en alle andere Microsoft Dynamics CRM-oplossingen zijn klaar voor deze veranderingen. Flexibel genoeg om ingericht te worden voor elk bedrijf in deze branche en compleet genoeg zodat je als bedrijf een applicatie hebt voor alle functionaliteiten, van marketing tot facturatie.

Klaar op dit moment en klaar voor de toekomst, want bedrijven als Microsoft investeren heel veel om te zorgen dat de applicaties met de tijd meegroeien. IT zou tenslotte voor jou moeten werken én jou helpen om makkelijker te werken.


Vul hier uw eigen inhoud in.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Vul hier uw eigen inhoud in.