Hulp nodig bij het optimaliseren van jouw commerciële bedrijfsprocessen? Of op zoek naar een sparringspartner die jouw commerciële bedrijfsprocessen onder de loep neemt. Wij helpen je resultaten te boeken door de inzet van Dynamics 365. Denk aan meer efficiëntie bewerkstelligen of meer klantwaarde genereren. En als Microsoft Gold Partner weten wij als geen ander hoe we Microsoft Dynamics-producten moeten toepassen om jou die voordelen te laten behalen.

Bij Xperity bundelen wij onze bovennatuurlijke krachten om bedrijven digitaal te laten transformeren, zodat bedrijfsprocessen effectiever én efficiënter ingezet kunnen worden. Samen met jou kijken we graag naar de huidige situatie en waar winsten te behalen zijn. Zo kijken wij bijvoorbeeld hoe de bedrijfsprocessen ingeregeld zijn en vertalen dat naar de Dynamics 365 omgeving. Afhankelijk van de bedrijfsprocessen maken wij gebruik van standaardisatie van het systeem, waarbij we soms een combinatie van standaardisatie en customization maken zodat Dynamics 365 jouw bedrijf nog beter kan ondersteunen. Alles regelen wij zo in dat je alleen betaalt voor hetgeen dat je gaat gebruiken.

Of het nu gaat om de aanschaf, implementatie, adoptie of het beheer van de Microsoft Dynamics 365 software: wij bieden altijd deskundig en eerlijk advies en ontzorgen van begin tot eind.

Neem contact met ons op!


Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals beschreven in de privacyverklaring.

Xperity

Schipholweg 641
1175 KP Lijnden

020 750 5080
info@xperity.nl

Hier vind je ons

Kamer van Koophandel: 66679427
BTW-nummer: NL856658352B01

Maak kennis met Xperity