0850 520 720 info@xperity.nl

Thema’s

Dynamics 365 Sales: verkopen verhogen dankzij data

Slimmer verkopen dankzij inzicht en hulp van AI. Met For Sales stroomlijn je salesprocessen en krijg je volledig inzicht in de salesfunnel. Het opbouwen van goede relaties wordt tevens eenvoudiger gemaakt door de integratie met LinkedIn Sales Navigator.

[

Toekomstbestendig verkopen dankzij Dynamics for Sales

Er doen zich elke dag nieuwe kansen op. Targets gaan omhoog en de concurrentie is vaak om te snijden. De oorzaak? Een snel veranderende markt. Salesmanagers en vertegenwoordigers moeten dus snel kunnen reageren op kansen en bedreigingen die zich voortdoen. Dit vraagt om snelle reactietijden en flexibiliteit van de salesmedewerkers. Een inzichtelijk en gedigitaliseerde sales-workflow helpt hen hierbij. Dynamics for Sales biedt dit én nog veel meer voor een optimaal verkoopproces.

Ga gerichter achter verkoopkansen aan

Dynamics for Sales biedt een inzichtelijke en gedigitaliseerde sales automation en sales pipeline tool, waardoor salesmedewerkers eenvoudiger en gestructureerd te werk kunnen gaan. Er wordt een stappenplan – die zelf aangemaakt en aangepast kan worden – doorlopen om een lead te kwalificeren als verkoopkans. Bij elke stap moet er bepaalde informatie aangevuld en acties ondernomen worden. Documenten, zoals bijvoorbeeld offertes, kan het systeem middels een vast sjabloon aanbieden en kunnen direct verstuurd worden.

Daarnaast laat for Sales ook zien waar klanten zich binnen de customer journey bevinden en hoe zij zich hierin bewegen. Aan de hand van touchpoints, zoals het bezoeken van de website of het openen van (marketing)emails, kunnen salesmedewerkers gerichter reageren op de ondernomen acties. Je kan dus gerichter kiezen wanneer het gewenst is om (nogmaals) contact met de klant op te nemen, waardoor jouw kans van slagen groter is.

Dynamics for sales biedt altijd en overal inzicht

Salesmedewerkers zijn vaak onderweg, waardoor het gewenst is dat zij onafhankelijk van hun plaats werk kunnen verrichten. Dynamics 365 is zo gebouwd dat medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot alle data: klantinformatie, informatie over de verkoopkansen en contactmomenten. Het systeem helpt de salesmedewerkers ook op weg dankzij inzichten van artificial intelligence (AI). Het systeem kan hen voorstellen doen om verkopen of klantbinding te stimuleren.

Het systeem is te gebruiken online en offline, op ieder device. Alle data en informatie wordt in de cloud opgeslagen, waardoor iedereen binnen de organisatie ten alle tijden op de hoogte is van alle (klant)informatie. Inkijken en aanvullen van de informatie kan dus altijd en overal, ook even snel tussen afspraken door.

Weten is meten: duidelijke overzichten van verkoopresultaten

Dynamics for Sales biedt een duidelijk overzicht met alle informatie die je nodig hebt om sales naar een hoger niveau te tillen. Dankzij een inzichtelijke salespijplijn en customer journey krijg je meer inzicht in de verkoopresultaten. Zoals ze zeggen: meten is weten. Met deze, en andere resultaten, kun je eenvoudig zien welke markten of doelgroepen interessant zijn, welke producten of diensten goed verkopen en wat er extra aandacht nodig heeft.

Meer weten?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Dynamics 365 of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

CRM voor IT-bedrijven | Meer grip en rendement op projecten

CRM voor IT-bedrijven | Meer grip en rendement op projecten

CRM voor IT-bedrijven | meer grip en rendement op projectenHoewel apps ons kunnen helpen met het behouden van grip op projecten, hebben studies aangetoond dat het gebruik van verschillende apps ons minder productief maakt, meer stress oplevert en we vatbaarder worden...

Lees meer
Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?

Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?

Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?De nieuwste Wave 1 CE Release is net uit. Zoals je mogelijk weet vinden er maandelijks updates plaats in Dynamics 365 Customer Engagement (CE). Echter twee keer per jaar zijn deze updates groter, deze worden door...

Lees meer
Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity

Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity

Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity Op 1 maart 2021. zijn er bij Xperity twee nieuwe Customer Succes Managers gestart. Het primaire doel van deze nieuwe collega Xmen is om te zorgen voor meer succes met de producten die we hebben ingezet als Xperity....

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo!👋
Kunnen wij je helpen?