Zin in een nieuwe uitdaging als Lead consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM?

Ben je geruime tijd werkzaam als Microsoft Dynamics CRM Lead Consultant en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je verder groeien en je verder bekwamen in CRM Business Consultancy en Projectleiding? Of ben je werkzaam met Microsoft Dynamics CRM als technisch of functioneel consultant en wil je samen met ons impact maken? Dan is de vacature van Lead consultant wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen als Lead Consultant?

Als Lead Consultant bij Xperity leidt jij Dynamics 365 projecten. Met diepgaande kennis van de functionaliteit en een goed begrip van de onderliggende techniek ben je in staat om klanten te adviseren en een implementatieproject uit te voeren van begin tot eind. Jij bent voor zowel de klant als je collega's het eerste aanspreekpunt. Intern spar jij met je collega's hoe je jouw project/implementatie bij de klant tot een succes kan maken. Maar uiteindelijk ben jij de eindverantwoordelijke voor de inrichting van Microsoft Dynamics 365, ontwikkel jij alleen of samen specifieke maatwerkoplossingen en ontwerp je integraties.

Je bent de stuwende kracht in de projecten en onze proposities. Jij ziet welke kwaliteiten, functionaliteiten en kennis er nodig is en kijkt of én welke collega jij nodig hebt om het project succesvol te kunnen afronden. Dit zorgt ervoor dat jij zowel zelfstandig als in teamverband kleine, middelgrote en grote klanten helpt om de commerciële bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Voor de functie van Lead Consultant beschik jij over:

 • HBO / WO denk- en werkniveau;
 • 2 tot 5 jaar kennis en ervaring met Microsoft Dynamics CRM is een eis;
 • Microsoft Certificering is een eis (bij voorkeur Applications / customization);
 • Ervaring met agile methodieken;
 • Inlevingsvermogen in de klant zodat je hun vraagstukken kunt snappen en hier alleen of samen met het team een oplossing voor kunt bedenken;
 • Goede communicatieve vaardigheden, creatief, flexibel, ondernemend, pro-actief en energiek;
 • Je bent zelfstandig maar kunt ook in teamverband werken.

Wat bieden we jou?

 • Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond;
 • Flexibiliteit in werktijden en de locatie; we hebben twee prachtige kantoorruimten, één in Utrecht en één in Lijnden. Je kunt zelf bepalen waar je wilt werken, thuiswerken is ook mogelijk;
 • Prettige en ervaren collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben;
 • Een leuk team (X-team) die naast hard werken ook onderling leuke activiteiten onderneemt;
 • Toonaangevende projecten bij aansprekende klanten;
 • Een Gold Certified Microsoft Dynamics 365 organisatie met een bijzondere kijk op CRM;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Alles wat je nodig hebt om aan het werk te gaan (lease auto, laptop, telefoon).

Over ons - het X-Team

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met veel plezier bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme - onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan de teamspirit. We delen onze kennis, helpen elkaar om het beste uit onszelf en een ander te halen en vieren onze successen. Als team helpen we elkaar om de beste resultaten te bereiken en de beste klantervaring te bieden. Wij kennen niet altijd een 9-5 mentaliteit, maar weten ook goed hoe we kunnen ontspannen.

Is het een match?

In dat geval zien wij graag je CV en je motivatie tegemoet!

Solliciteren kan middels de onderstaande knop, of met een mail naar ahmed.el.ghani@xperity.nl