0850 520 720 info@xperity.nl

New Business Sales Manager – Full time

Xperity b.v. - Utrecht
solliciteren

New Business Sales Manager – Full time

Ben jij commercieel gedreven en ga jij voor het beste resultaat? Weet jij sterke relaties te ontwikkelen én te onderhouden waardoor je het klantenbestand en netwerk verder weet uit te breiden? Ben jij ondernemend, beschik je over een winnaarsmentaliteit en heb je een passie voor digitaliseringsvraagstukken? Dan is deze positie een uitgelezen kans voor jou!

Wat kan jij verwachten van deze functie?

Als New Business Sales Manager richt je je op het binnenhalen van nieuwe D365 Customer Engagement (CE) en Power Platform projecten. Sales is teamwork, waarbij je nauw samenwerkt met consultants en andere Sales & Marketing collega’s. Samen met hen denk je na over de commerciële proposities van Xperity en hoe deze het best kunnen worden ingezet om onze klanten en prospects te bedienen.

Je volgt actief leads op die afkomstig zijn van Microsoft of van onze eigen Business Development en Marketing. Bij klanten en prospects ben je een volwaardige gesprekspartner op C-level. Je inspireert, informeert en kwalificeert. Bovenal ben je volledig in controle van de salescycle en zorg je er samen met je collega’s voor dat Xperity als winnaar over de streep komt.

Wat zoeken wij?

Wat zoeken wij?
Werken als New Business Sales Manager

Wat krijg jij?

Bij Xperity zijn er veel mogelijkheden. Naast de gunstige voorwaarden (vast contract, goed salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden), krijg je ook de kans om aan gave projecten en uitdagende vraagstukken te werken! Je wordt begeleidt door ervaren en deskundige collega’s in een hecht team, dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Wat kan jij verwachten van Xperity?

Een innovatieve organisatie

Een innovatieve organisatie waarin CRM in de volle breedte wordt gezien als een strategische propositie die wordt ingevuld met Microsoft Dynamics 365 en het Powerplatform.

 

Platte organisatie

Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond. Platte organisatie met korte lijntjes en aandacht voor elkaar. Prettige en ervaren collega’s die allemaal zijn gecertificeerd en samenwerken hoog in het vaandel hebben.

Leuke sfeer

Informele sfeer, waar we hard werken afwisselen met leuke activiteiten en lekker eten. Zo gaan we binnenkort gezellig een weekendje weg!

Toonaangevende projecten

Met impact werken aan verschillende toonaangevende projecten bij aansprekende klanten.

Doorgroeimogelijkheden en super ervaren collega’s

Een omgeving waarin doorgroeimogelijkheden en kennisontwikkeling centraal staan en je omringd bent met senior collega’s die je graag helpen.

Hier ga jij werken!

Over ons – het X-Team

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met passie bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme – onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij super mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan teamspirit. We delen onze kennis, vieren samen onze successen en helpen elkaar om de beste klantervaring te bieden aan onze klanten.

   Solliciteer via het onderstaande formulier!

   Of stuur jouw CV en Motivatie naar pieter.de.wit@xperity.nl of info@xperity.nl

    Liever solliciteren tijdens een één op één gesprek? Kom dan gerust langs voor een kop koffie!
    Ja, ik bespreek mijn carrière mogelijkheden bij Xperity liever tijdens een kop koffie

    Andere vacatures bij Xperity

    Junior Sales Support

    Junior Sales Support – Full time (32-40 uur) Xperity is één van de snelst groeiende jonge IT organisaties van Nederland (FD Gazelle in 2020 én...

    Gerelateerde vacatures

    Junior Sales Support

    Junior Sales Support – Full time (32-40 uur) Xperity is één van de snelst groeiende jonge IT organisaties van Nederland (FD Gazelle in 2020 én...