0850 520 720 info@xperity.nl

Online marketeer (Utrecht) – Full time (32-40 uur)

Xperity b.v. - Utrecht
solliciteren

Online marketeer (Utrecht) – Full time (32-40 uur)

Xperity is één van de snelst groeiende jonge IT organisaties van Nederland (FD Gazelle in 2020 én 2021). Wij helpen bedrijven beter presteren door de inzet van Microsoft Dynamics 365 technologie en zijn erkend door Microsoft als Gold Partner. Op het gebied van (online) marketing willen wij de komende jaren flinke stappen zetten. Wil jij mee impact maken? Samen gaan we echt iets moois neerzetten!

Wat kan jij verwachten van deze functie?

Als online marketeer heb je bij ons veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Je werkt veel samen met de (sales) collega`s bij het maken van nieuwe plannen, daarbij is jouw inbreng ook belangrijk: welke kansen en mogelijkheden zie jij voor Xperity? Welke online tools zou jij willen inzetten om campagnes succesvol te laten verlopen? Verder begeleid je de creatie van (digitale) content en optimaliseer je onze website en social media kanalen. Onze klanten zijn belangrijk voor ons en jij gaat je zeker ook bezig houden met het begeleiden van het maken van klantverhalen. Tot slot hebben wij erg veel inhoudelijke kennis in huis, dit willen we samen met jou ook graag uitdragen middels white papers en e-books. Kortom: Elke dag ziet er anders uit met jouw diverse werkzaamheden, waarbij jouw eigen ideeën en inbreng zeker voor veel toegevoegde waarde van Xperity kan zijn.

Z

Online cursussen

Gerichte online cursussen en labs doen om te werken aan je kennis. Je sluit af met het behalen van een Microsoft certificaat.

Z

Experience building

In de Build your Experience fase loop je gedurende 2 maanden mee met enkele projecten om ervaring op te doen. Je sluit ook deze fase af met het behalen van een Microsoft certificaat.

Z

Coaching van ervaren collega's

Tot slot ga je in de fase Supervised working gedurende een half jaar aan de slag in een team van ervaren collega’s en met coaching meedraaien in projecten en / of support.

Het traject sluiten we af met het opstellen van een groeiplan die specifiek aansluit bij jouw wensen en talenten zodat je door kunt groeien van Junior Consultant, naar Consultant.

online marketeer Utrecht
digital marketeer in Utrecht

Wat krijg jij?

Bij Xperity zijn er veel mogelijkheden. Naast de gunstige voorwaarden (vast contract, goed salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en doorgroeimogelijkheden), krijg je ook de kans om aan gave projecten te werken en uitdagende vraagstukken! Je wordt begeleidt door ervaren en deskundige collega’s in een hecht team, dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Wat kan jij verwachten van Xperity?

Een innovatieve organisatie

Een innovatieve organisatie waarin CRM in de volle breedte wordt gezien als een strategische propositie die wordt ingevuld met Microsoft Dynamics 365 en het Powerplatform.

 

Platte organisatie

Een professionele en inspirerende omgeving waar inzet en initiatief wordt beloond. Platte organisatie met korte lijntjes en aandacht voor elkaar. Prettige en ervaren collega’s die allemaal zijn gecertificeerd en samenwerken hoog in het vaandel hebben.

Leuke sfeer

Informele sfeer, waar we hard werken afwisselen met leuke activiteiten en lekker eten. Zo gaan we binnenkort gezellig een weekendje weg!

Toonaangevende projecten

Met impact werken aan verschillende toonaangevende projecten bij aansprekende klanten.

Doorgroeimogelijkheden en super ervaren collega’s

Een omgeving waarin doorgroeimogelijkheden en kennisontwikkeling centraal staan en je omringd bent met senior collega’s die je graag helpen.

Hier ga jij werken!

Over ons – het X-Team

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met passie bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme – onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij super mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan teamspirit. We delen onze kennis, vieren samen onze successen en helpen elkaar om de beste klantervaring te bieden aan onze klanten.

   Solliciteer via het onderstaande formulier!

    Liever solliciteren tijdens één op één gesprek? Kom dan gerust langs voor een kop koffie!
    Ja, ik bespreek mijn carrière mogelijkheden bij Xperity liever tijdens een kop koffie

    Andere vacatures bij Xperity

    Gerelateerde vacatures

    Chat openen
    1
    💬 Hulp nodig?
    Hallo!👋
    Kunnen wij je helpen?