0850 520 720 info@xperity.nl

Lead consultant Microsoft Dynamics 365 CRM

Lead Consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM

Xperity b.v. - Utrecht
Solliciteer nu

Lead Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM  – Fulltime 

Als Lead Consultant leidt jij Dynamics 365 projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant én voor het projectteam. Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid én teamverband zijn jouw kernpunten. Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Wat ga je doen als Lead Consultant?

Als Lead Consultant bij Xperity leidt jij Dynamics 365 projecten. Met diepgaande kennis van de functionaliteit en een goed begrip van de onderliggende techniek ben je in staat om klanten te adviseren en een implementatieproject uit te voeren van begin tot eind. Jij bent voor zowel de klant als je collega’s het eerste aanspreekpunt. Intern spar jij met je collega’s hoe je jouw project/implementatie bij de klant tot een succes kan maken. Maar uiteindelijk ben jij de eindverantwoordelijke voor de inrichting van Microsoft Dynamics 365, ontwikkel jij alleen of samen specifieke maatwerkoplossingen en ontwerp je integraties.

Je bent de stuwende kracht in de projecten en onze proposities. Jij ziet welke kwaliteiten, functionaliteiten en kennis er nodig is en kijkt of én welke collega jij nodig hebt om het project succesvol te kunnen afronden. Dit zorgt ervoor dat jij zowel zelfstandig als in teamverband kleine, middelgrote en grote klanten helpt om de commerciële bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Voor de functie van Lead Consultant beschik jij over:

 • HBO / WO denk- en werkniveau;
 • 2 tot 5 jaar kennis en ervaring met Microsoft Dynamics CRM is een eis;
 • Microsoft Certificering is een eis (bij voorkeur Applications / customization);
 • Ervaring met agile methodieken;
 • Inlevingsvermogen in de klant zodat je hun vraagstukken kunt snappen en hier alleen of samen met het team een oplossing voor kunt bedenken;
 • Goede communicatieve vaardigheden, creatief, flexibel, ondernemend, pro-actief en energiek;
 • Je bent zelfstandig maar kunt ook in teamverband werken.

  Over ons – het X-Team

  Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met veel plezier bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme – onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

  We hechten veel waarde aan de teamspirit. We delen onze kennis, helpen elkaar om het beste uit onszelf en een ander te halen en vieren onze successen. Als team helpen we elkaar om de beste resultaten te bereiken en de beste klantervaring te bieden. Wij kennen niet altijd een 9-5 mentaliteit, maar weten ook goed hoe we kunnen ontspannen.

     Andere vacatures bij Xperity

     Senior Dynamics 365 Consultant

     Technisch Consultant Microsoft Dynamics 365 - Fulltime  Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane...

     Wat kan jij verwachten?

     Marktconform salaris

     Een goed salaris waar jij leuke dingen van kunt doen. Bovenop het salaris hebben wij ook een bonusregeling waar je voor in aanmerking kan komen. 

     Pensioensregeling

     Want wij zorgen goed voor jou en je gezin. Ook wanneer je op de leeftijd komt waarbij je niet meer hoeft te werken. 

     Sterk team vol specialisten

     Je komt in het X-Team terecht waar ieder zijn/haar specialiteit heeft. We leren graag van elkaar en brengen onze kennis graag over. 

     Opleidingsmogelijkheden

     Je krijgt bij ons voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen waarbij je op eigen initiatief cursussen kunt volgen, of de cursussen vanuit Microsoft. 

     Regelmatige teamuitjes

     Een hecht team vinden wij erg belangrijk, daarom organiseren wij geregeld leuke uitjes om het team nog hechter te maken. 

     Trips naar Microsoft events

     Als Lead Consultant dien je op de hoogte te zijn van de nieuwste Microsoft feautures en toekomstplannen. En deze hoor je tijdens hun events.

     Extra;s

     Gerelateerde vacatures

     Senior Dynamics 365 Consultant

     Technisch Consultant Microsoft Dynamics 365 - Fulltime  Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane...

     Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info

     Chat openen
     1
     💬 Hulp nodig?
     Hallo!👋
     Kunnen wij je helpen?