Het werd tijd om te digitaliseren. Het proces van verkoop tot facturatie verliep namelijk nog altijd op papier. Dat is niet meer van de tijd, meende Van Wylick. De medewerkers werken veelal mobiel en misten centraal inzicht in hun projecten. In totaal voert Van Wylick ± 200 projecten per jaar uit.

“Xperity heeft ons na enkele besprekingen overtuigd van het Microsoft Dynamics platform. We hebben gekozen voor Dynamics 365 omdat het gehele proces in één applicatie onder te vangen is. Dus van eerste inspectierapport tot en met de facturatie. Bovendien werkt het systeem naadloos samen met Office 365, zodat we eenvoudig e-mails en documenten kunnen archiveren. Doordat Dynamics 365 volledig in de cloud beschikbaar is, verliezen we geen tijd meer aan IT technische zaken”- geeft Van Wylick aan.

Sales manager Pieter de Wit en directeur Laurens van Wylick tekenen de implementatieovereenkomst voor Microsoft Dynamics 365

Betrokken bij dit project

Deel deze referentie

Enthousiast geworden?

Daag ons uit. Wij investeren graag in een succesvolle samenwerking. Je kan rekenen op onze rijke kennis en ervaring, maar ook op onze resultaatgerichtheid en gedrevenheid. Samen implementeren we de beste IT-oplossing met Dynamics waarvan jouw gebruikers optimaal gebruik kunnen maken.