Commerciële bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwste generatie van zakelijke applicaties ontwikkeld door Microsoft. Alle ingrediënten zijn binnen het Dynamics 365 platform aanwezig om bedrijven eenvoudiger en sneller te laten werken. Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen om meer winsten te kunnen behalen, verhoog klantbinding of krijg inzichten door de inzet van ERP-, CRM-, of Business Intelligent processen dat Dynamics 365 biedt.

De onderdelen van Dynamics 365 werken in de Microsoft Cloud, waardoor data altijd en overal up-to-date en voor iedereen toegankelijk binnen jouw organisatie is. Alle onderdelen werken optimaal samen met andere Microsoftproducten zoals Office (Outlook, Excel, Word), LinkedIn, SharePoint en PowerBi. Het Dynamics 365 platform bevat onderdelen voor Customer Engagement (CRM) waardoor je een betere relatie met uw klanten kunt aangaan. Maar Dynamics 365 beschikt ook over Intelligent Operations (ERP) om bijvoorbeeld het facturatieproces en projecten structuur te geven met meer inzicht en controle. Microsoft noemt Dynamics 365 dan ook terecht het Power Platform.

Dynamics 365 is voor zowel kleine, MKB en grote bedrijven aantrekkelijk. Samen kijken we naar jouw bedrijfsdoelstellingen en kerntaken om Dynamics 365 goed voor jou te laten werken. Wij ontzorgen en helpen je graag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij gaan in gesprek met jou om je bedrijf te leren kennen en op basis van die informatie kijken wij welke Dynamics 365 onderdelen relevant zijn voor jou. Je kunt slechts één onderdeel inzetten, of een combinatie van meerdere Dynamics 365 onderdelen.