Bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van de Microsoft Dynamics 365 producten!

Dynamics 365 is de nieuwste generatie van zakelijke applicaties ontwikkeld door Microsoft. Alle ingrediënten zijn binnen het Dynamics 365 platform aanwezig om bedrijven optimaal digitaal te laten transformeren. Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen om meer winsten te kunnen behalen, verhoog klantbinding of krijg inzichten door de inzet van ERP-, CRM-, of Business Intelligent processen dat Dynamics 365 biedt.

De onderdelen van Dynamics 365 werken in de Microsoft Cloud, waardoor data altijd en overal up-to-date en voor iedereen toegankelijk binnen jouw organisatie is. Alle onderdelen werken optimaal samen met andere Microsoftproducten zoals Office (Outlook, Excel, Word), LinkedIn, SharePoint en PowerBi. Het Dynamics 365 platform bevat onderdelen voor Customer Engagement (CRM) waardoor je een betere relatie met uw klanten kunt aangaan. Maar Dynamics 365 beschikt ook over Intelligent Operations (ERP) om interne en externe zaken eenvoudiger te bundelen zodat je effectiever te werk te gaan. Microsoft noemt Dynamics 365 dan ook terecht het Power Platform.

Dynamics 365 is voor zowel kleine, MKB en grote bedrijven aantrekkelijk. Alle onderdelen zijn eenvoudig in te richten en op maat te maken. Samen kijken we naar jouw bedrijfsdoelstellingen en kerntaken om Dynamics 365 op maat in te richten. Wij ontzorgen en helpen je graag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je kiest enkel de onderdelen die voor jouw bedrijf relevant zijn en enkel voor de onderdelen die je gekozen hebt betaal je.