Marketing is voor ieder bedrijf een belangrijk onderdeel. Door op het juiste moment, de juiste boodschap uit te zenden kan een bedrijf nieuwe leads en klanten binnenhalen. Voor ieder bedrijf is dat hetzelfde, enkel de inzet en het type bericht verschilt per branche en type organisatie. Wat wij bij vele bedrijven zien is dat marketinguitingen via verschillende systemen of programma’s gemaakt, ingezet en geanalyseerd wordt. Het kan veel tijdwinst opleveren door alles in één systeem te koppelen. En tijdwinst kan uiteindelijk kostenbesparing of zelfs geld opleveren.


Marketingacties bedenken, bouwen en uitzetten in één omgeving

Met Dynamics for Marketing kun je in één omgeving de gehele marketing bedenken, bouwen, inplannen en uitzetten en kan zo de totaaloplossing worden voor alle marketing. Emailmarketing en landingspagina’s kunnen eenvoudig aangemaakt worden binnen de Dynamics omgeving. Hier heb je geen losse systemen meer voor nodig. De uitkomsten van de campagnes zijn vervolgens ook weer eenvoudig terug te vinden in de Dynamics omgeving. Op basis van resultaten kunnen er vervolgens weloverwogen beslissingen gemaakt worden.

Marketing en Sales versterken elkaar

Je kan jouw doelgroep in de gehele customer journey volgen. De salesafdeling kan hier ook op inspelen. Marketeers en salesmensen kunnen zelfs op individueel niveau zien welke stappen men doorlopen heeft. Aan elke stap binnen de customer journey en per contactmoment kan een waarde gekoppeld worden. Deze waarde geeft inzicht in hoeverre de (nieuwe) lead bereid is tot een aankoop – hoe warm of koud jouw lead is. Wanneer jouw lead een bepaalde waarde toegekend heeft gekregen – bijvoorbeeld omdat men de email heeft geopend, de website heeft bezocht en de Facebookbedrijfspagina ‘leuk vindt’- kan jouw marketeer de lead doorgeven aan de salesafdeling. De salesafdeling kan dan vervolgens een telefonische opvolging inplannen met de nieuwe lead. Door de inzet van Dynamics for Marketing kun je dus gerichter en eenvoudiger gekwalificeerde leads opvolgen.

Meer weten over Dynamics for Marketing?

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan!