Dynamics for Talent biedt de oplossing als het gaat om het versimpelen van HR-zaken. Elk bedrijf heeft ermee te maken: het regelen van personeelszaken. Of het nu gaat om het behouden van of het aannemen van nieuw personeel. Het aannemen van nieuw personeel gaat soms stoef. In sommige branches is er meer aanbod dan vraag, in andere branches is er meer vraag dan aanbod. Bijna elk bedrijf kan winst behalen als het gaat om het sollicitatieproces of de algemene HR-procedures.


Met Dynamics for Talent bundel je het gehele HR-proces in één systeem. Of je nu op zoekt bent naar nieuw talent, de onboarding van nieuwe medewerkers wilt stroomlijnen of het complete beheer van HR-processen wilt aanpakken: alles is mogelijk binnen Dynamics365 for Talent.

Zoals je gewend bent van Dynamics365, is alles aan te passen en op maat in te zetten. Dus ook als je slechts gebruik wilt maken van één van de mogelijkheden van het HR-proces, is Dynamics365 for Talent de ideale oplossing. Dynamics 365 kent drie onderdelen: attract, onboard en core HR.

Attract: hulp bij het aantrekken en vinden van nieuw personeel.

Attract maakt het wervingsproces inzichtelijker, gemakkelijker en eenduidig door alles met elkaar te bundelen. For Talent, en in het specifiek het onderdeel Attract, heeft een integratie met LinkedIn. Met deze integratie vindt en betrek je gemakkelijker de beste kandidaten voor openstaande functie(s). Zodra nieuwe kandidaten gevonden en betrokken zijn, die gevonden of binnengekomen zijn via LinkedIn, kun je in dezelfde omgeving de kandidaten uitnodigen voor een gesprek. En als er een goede klik is kan er zelfs een voorstel opgesteld en aangeboden worden.

Onboard: stroomtlijnt de inwerkprocedure voor medewerkers.

Het onboardingsproces begint zodra de ideale kandidaat getekend heeft en binnenkort gaat starten. Je kan per functie of per individu een apart onboardingsproces maken. Wanneer er voor een functie verplichte of aan te raden bronnen zijn om door te nemen, kunnen deze toegevoegd worden in het onboardingsproces. Maar ook administratieve zaken die men moet doorlopen, of belangrijke collega’s of afdelingen kunnen hierin toegevoegd worden. Voorafgaand of tijdens de eerste werkdag kun je jouw nieuwe medewerker enthousiasmeren voor de nieuwe functie.

Core HR: één medewerkersportaal voor alle personeelsleden

Core HR biedt een complete HR-oplossing die niet alleen door de HR-managers gebruikt kan worden, maar ook door de overige medewerkers binnen het bedrijf. Je kan eenvoudige HR-taken, zoals het bijhouden van verlofdagen of ziekte binnen Dynamics for Talent bijhouden. Maar Core HR is ook gericht op de groei van de medewerkers. In hetzelfde systeem kun je hen voorzien van feedback en kun je interessante learnings voor hen klaarzetten. Als werkgever krijg je een volledig analyse-overzicht van de kennis, kunde en groei van het personeel, op individueel niveau.

Meer weten over Dynamics for Talent?

Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan!