Projecten kunnen gemakkelijker, beter en sneller succesvol afgerond worden wanneer er goede controle op uitgevoerd wordt. Door alles in één overzicht te hebben kun je elke kans optimaal benutten, projecten van lead tot afgerond project volgen en hier de personeelsplanning op laten aansluiten. PSA Suite biedt dit én vele andere inzichten en winsten om nieuwe en lopende projecten tot een succes te maken. PSA Suite creëert overzicht voor alle facetten van projectmanagement.

Microsoft Dynamics 365 for PSA biedt ondernemingen de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in het verloop van projecten, waardoor projectmanagement gemakkelijker wordt gemaakt. Binnen één omgeving kun je eenvoudig kansen omzetten in projecten, projecten budgetteren en plannen, resources toewijzen, urenboeken én factureren. Alles binnen het vertrouwde en veelzijdige Microsoft Dynamics 365. Met PSA Suite worden successen gemakkelijker behaald in minder tijd.


Effectievere opvolging van leads in minder tijd

Het opvolgen van leads wordt eenvoudiger. Binnen één omgeving vinden de medewerkers alle belangrijke informatie. Zij zien hoe warm of koud de lead is, om wat voor een soort lead het gaat de prioriteit ervan en hoeveel omzet er verwacht wordt uit het project. Ook betrekt de lead algemenere informatie zoals de bedrijfsinformatie en de contactpersonen. Er wordt ook inzichtelijk gemaakt welke contactmomenten er geweest zijn, wat er besproken is en welke documentatie ontvangen of verstuurd is.

Dit alles is altijd en overal terug te vinden voor de medewerkers binnen de organisatie. Of men nu op kantoor werkt, of buiten de deur. Het personeel is hierdoor niet meer tijds-, of plaatsgebonden en kan ten alle tijden efficiënt hun werk uitvoeren.

Draai meer declarabele uren door inzicht

Projectplanning en projectmanagement wordt voor organisaties ook eenvoudiger gemaakt doordat de gehele salesfunnel inzichtelijk is. Personeel gaat gerichter en productiever te werk waardoor zij meer declarabele uren draaien. Dit levert dus niet alleen daadwerkelijke winstomzet op, maar zeker ook tijdwinst. En ook tijdwinst is voor iedere ondernemer uitermate belangrijk!

De omgeving is eenvoudig aan te passen naar de wensen en voorkeuren van het bedrijf, zodat het aansluit bij jouw branche en bedrijfsstrategie. Start vandaag nog met innoveren en kies voor een platform die aan te passen is aan jouw voorkeuren en continu mee verandert!

Wil je meer weten over PSA Suite?
Vraag hieronder vrijblijvend een demo aan!