Zorgorganisaties hebben te maken met veel verschillende stakeholders. Het eigen personeel, cliënten en ketenpartners. Elke stakeholder vraagt om een andere aanpak en alle partijen wil je zo goed mogelijk van dienst zijn. Vaak worden verschillende middelen ingezet om alle partijen te kunnen bedienen. Dit kost echter meer tijd dan nodig is. XCare 365 biedt hiervoor de oplossing!

Samen met Microsoft en zorgprofessionals hebben wij XCare 365 ontwikkelt. XCare 365 is een speciaal samengestelde set aan Microsoft Dynamics producten die oplossingen biedt om de zorgverlening te verbeteren, kosten te verlagen en de cliënten nog beter te helpen bij het regelen van de zorg. Op een manier waarbij men niet langer meer plaats, tijd of apparaat gebonden is. Alle relevante informatie is altijd up-to-date en ook nog eens overal en op elk device toegankelijk.


Zet de cliënt centraal

XCare kan door het gehele bedrijf ingezet worden. De zorgprofessionals die de zorg leveren kunnen eenvoudig bij de gegevens van de cliënt om hen de beste zorg te bieden. Mocht er tijdens een (huis)bezoek iets opvallen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe zorgbehoefte, dan kunnen zij dit eenvoudig registreren binnen XCare. Vervolgens kan een collega op kantoor deze nieuwe zorgvraag opvolgen.

Meten is weten: tevredenheid

Data geeft veel relevante en interessante informatie. Het meten van cliënttevredenheid is bijvoorbeeld een erg belangrijk onderdeel binnen de dienstverlening. Met XCare kan er een klanttevredenheidsonderzoek uitgestuurd worden per mail. De antwoorden en inzichten worden vervolgens weergeven in meegeleverde dashboard. Op basis van de uitkomsten kun je bijsturen waar nodig of successen vieren.

Alle belangrijke informatie op één plek

Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft Dynamics is dat alle data en informatie up-to-date is voor iedereen binnen je organisatie. Zodra een cliënt aangemeld wordt begint de verzameling van belangrijke informatie. Er kan worden bijgehouden wie de cliënt is, wie hen heeft door gewezen, wat de cliëntbehoefte of zorgvraag is en wie er al contact heeft gehad met de cliënt. Alle contactmomenten - via de mail, telefonisch of persoonlijk gesprek - worden in XCare opgenomen, zodat iedereen op de hoogte is van wat er is besproken.

Bovenstaande situatie werkt niet alleen voor cliënten, maar kan ook ingezet worden voor de (keten)partners of zakenrelaties. Bij hen is het ook belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de laatste stand van zaken, alle afspraken inclusief documentatie en wanneer er contact geweest is.

Meer weten over XCare? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Benieuwd hoe XCare jouw zorgorganisatie kan ondersteunen, zodat de kwaliteit van de (verleende) zorg stijgt? Wij komen graag bij je langs om te laten zien hoe XCare een waardevolle toevoeging kan zijn.