Bij Xperity zijn wij experts op het gebied van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen onze klanten graag met hun transformatie naar de ideale digitale werkplek, dankzij de Microsoft Dynamicsproducten. Samen met onze klanten kijken wij naar de vraagstukken, uitdagingen en kansen. Alleen door je goed in de klant te verdiepen kan je hen helpen bij hun transformatie.

Bij ons draait het maar om één ding en dat is het team. En hoewel wij veel onderweg of bij onze klanten zijn, we weten elkaar altijd te vinden. We leren van én met elkaar en vieren graag samen onze successen. Er heerst een informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen ideeën.

Iedereen is anders en elke X-men kent zijn of haar eigen talenten en specialisme. Wat ons verbindt is onze passie voor Dynamics en onze toewijding richting onze klanten. Wij geloven in de kracht van eenheid met aandacht voor het individu. Want, alleen met een super (bovennatuurlijk) team kunnen we het verschil maken en onze klanten zo goed mogelijk helpen. Wij helpen je graag jouw bovennatuurlijke krachten verder te ontwikkelen en benutten

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

- Lead Consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM

- Technisch Consultant - Microsoft Dynamics CRM / Software Engineer

- Stagiair(e) HBO Marketing & Communicatie

- Afstudeerstagiair(e) - we bespreken graag de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in één van onze vacatures, stuur ons een bericht. Zit je ideale vacature er niet bij? Maar heb je het idee dat we goed bij elkaar passen? Neem dan contact met ons op!