"Bedrijven helpen met hun digitale transformatie van commerciële bedrijfsprocessen."

Dat is wat wij doen. Wij helpen onze klanten met hun transformatie naar de ideale digitale werkplek, dankzij de Microsoft Dynamics 365 producten. Samen met onze klanten kijken wij naar de vraagstukken, uitdagingen en kansen om te zien welke processen geoptimaliseerd of geautomatiseerd kunnen worden met behulp van Dynamics 365. We weten dat we samen groeien door aandacht. Niet alleen aandacht voor de klant, maar ook aandacht voor het team. Want alleen door aandacht en verdieping kunnen wij klanten helpen bij hun transformatie.

Bij ons draait het maar om één ding, en dat is het team. Hoewel wij veel onderweg of bij onze klanten zijn, we weten elkaar altijd te vinden. We leren van én met elkaar en vieren graag samen onze successen. Er heerst een informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen ideeën.

Iedereen is anders en elke X-men kent zijn of haar eigen talenten en specialisme. Wat ons verbindt is onze passie voor Dynamics 365 en onze toewijding richting onze klanten. Wij geloven in de kracht van eenheid met aandacht voor het individu. Want, alleen met een super (bovennatuurlijk) team kunnen we het verschil maken en onze klanten zo goed mogelijk helpen. Wij helpen je graag jouw bovennatuurlijke krachten verder te ontwikkelen en benutten.Openstaande Microsoft Dynamics 365 vacatures bij Xperity:

Vacature: Lead Consultant - Microsoft Dynamics 365 CRM

Als Lead Consultant leidt jij Dynamics 365 projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant én voor het projectteam. Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid én teamverband zijn jouw kernpunten. en jij klaar voor jouw volgende stap?

Vacature: Inside sales / sales support

Ben jij gedreven, gemotiveerd en heb jij geen moeite om op klanten af te stappen? Heb je affiniteit of misschien zelfs al ervaring op het gebied van sales? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons sales team te ondersteunen!

Vacature: Technisch Consultant - Dynamics 365 / Software Engineer

Je vindt het leuk om technische vraagstukken binnen Dynamics 365 op te lossen. Met gedane kennis van customizations, workflows & business rules en Microsoft visual studio help jij projecten tot een succes te maken. Klaar om impact te maken?

Afstudeerstagiair(e) - wij staan open voor alle richtingen!

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht en spreekt de wereld van Microsoft Dynamics 365 je wel aan? En wil je na het afronden van je studie graag met Dynamics 365 aan de slag? Pitch ons dan jouw idee!

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Laat het ons weten en we kijken graag samen met je of er een match is.

Stagiaire Marketing en Communicatie

Ben je op zoek naar een (meewerk)stage in de richting van Marketing en/of Communicatie? En wil je graag je eerste stappen zetten in de wereld van Microsoft Dynamics? We komen graag met je in contact!