Zin in een uitdagende Marketing en Communicatie stage bij een bedrijf welke nooit stil staat?

Ben jij een enthousiaste Marketing & Communicatie student(e) die constant met social media bezig is? Hebben websites, Facebook, LinkedIn en Twitter voor jouw geen geheimen en vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Solliciteer dan op deze uitdagende en leerzame stage.Jouw werkzaamheden als Stagiaire Marketing en Communicatie

Tijdens de stage werk je samen met het management. Je krijgt de kans om je theoretische kennis volop in de praktijk toe te passen. Met het businessplan als vertrekpunt geef je mede vorm aan het marketingplan en de communicatiestrategie. Met deze basis ben je de drijvende kracht aan het ontwikkelen van een nieuwe website. Tot slot werk je aan beleid en richtlijnen voor het informeren van onze klanten en prospects langs alle beschikbare sociale kanalen (Social Media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, onze website, blogs, content, E-mail marketing).

Ben je een vierdejaarsstudent en op zoek naar een afstudeerstage en/of afstudeeropdracht. Ook dan zien we jouw CV graag tegemoet, tezamen met je interesse op het gebied van jouw onderzoek. Mocht je zelf geen voorkeur hebben, dan bedenken we in samenspraak met jou een interessante opdracht.

Jij beschikt over:

  • Studeert HBO Marketing & Communicatie of vergelijkbare HBO studie;
  • Beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Je bent niet weg te slaan bij social media en je voelt je thuis in de business to business wereld;
  • Je wilt weten wat er speelt in verschillende branches en kan dit vertalen naar concrete activiteiten en content;
  • Je hebt een passie voor IT;
  • Je bent analytisch en hebt een passie voor onderzoek;
  • Je weet van wanten en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kunt goed met anderen samenwerken, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag;
  • Je houdt niet van gebaande paden.

Over Xperity

Bij Xperity richten wij ons op Microsoft Dynamics 365 oplossingen. Dit implementeren wij met veel plezier bij onze klanten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat er een goed team achter staat. Bij Xperity spreken wij niet over zomaar een team, maar over een X-Team met X-men. Elke X-men beschikt over de algemene kennis van Microsoft Dynamics 365, maar kent ook zijn of haar eigen specialisme - onze bovennatuurlijke krachten. En door deze krachten met elkaar te bundelen weten wij mooie resultaten te boeken bij onze klanten!

We hechten veel waarde aan de teamspirit. We delen onze kennis, helpen elkaar om het beste uit onszelf en een ander te halen en vieren onze successen. Als team helpen we elkaar om de beste resultaten te bereiken en de beste klantervaring te bieden. Wij kennen niet altijd een 9-5 mentaliteit, maar weten ook goed hoe we kunnen ontspannen.

Is het een match?

In dat geval zien wij graag je CV en motivatie tegemoet!