Ben jij een enthousiaste Marketing & Communicatie student(e) die constant met social media bezig is? Hebben websites, Facebook, LinkedIn en Twitter voor jouw geen geheimen en vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Solliciteer dan op deze uitdagende en leerzame stage.

Over Xperity

Xperity is zeer succesvol in het ondersteunen van bedrijven en organisaties met digitaal werken en CRM. Inmiddels heeft Xperity vele klanten aan zich weten te binden en ondersteunt deze met uitgekiende oplossingen en diensten. De volgende stap is het breder opzetten van een digitale marketing visie en plan. Voor dit traject zijn wij op zoek naar een stagiair die ons zal ondersteunen bij dit doel.

Jouw werkzaamheden als Stagiaire Marketing en Communicatie

Tijdens de stage werk je samen met het management. Je krijgt de kans om je theoretische kennis volop in de praktijk toe te passen. Met het businessplan als vertrekpunt geef je mede vorm aan het marketingplan en de communicatiestrategie. Met deze basis ben je de drijvende kracht aan het ontwikkelen van een nieuwe website. Tot slot werk je aan beleid en richtlijnen voor het informeren van onze klanten en prospects langs alle beschikbare sociale kanalen (Social Media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, onze website, blogs, content, E-mail marketing).

Ben je een vierdejaarsstudent en op zoek naar een afstudeerstage en/of afstudeeropdracht. Ook dan zien we jouw CV graag tegemoet, tezamen met je interesse op het gebied van jouw onderzoek. Mocht je zelf geen voorkeur hebben, dan bedenken we in samenspraak met jou een interessante opdracht.

Wat vragen wij van jou?

  • Studeert HBO Marketing & Communicatie of vergelijkbare HBO studie;
  • Beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Je bent niet weg te slaan bij social media en je voelt je thuis in de business to business wereld;
  • Je wilt weten wat er speelt in verschillende branches en kan dit vertalen naar concrete activiteiten en content;
  • Je hebt een passie voor IT;
  • Je bent analytisch en hebt een passie voor onderzoek;
  • Je weet van wanten en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kunt goed met anderen samenwerken, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag;
  • Je houdt niet van gebaande paden.

Solliciteren?

Xperity is strategisch business partner van Wortell, Microsoft Country Partner of the Year 2010 & 2014.We zijn samen met Wortell gevestigd in Lijnden, een dorpje tussen Amsterdam en Schiphol, in een super inspirerend en sfeervol kantoorpand. Wil jij stage lopen bij Xperity en herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar ahmed.el.ghani@xperity.nl