Dynamics Integratie specialist

Henry

Ik ben Henry en specialist in het ontwikkelen van integraties met Dynamics. Ik ben gestructureerd en heb het vermogen om conceptueel te denken. Mijn bovennatuurlijke kracht is dat ik supersnel doorzie hoe applicaties met elkaar communiceren, ondanks dat ik zelf een man van weinig woorden ben. Ik ga voor niets minder dan solide integraties met Dynamics.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het klussen. Meubels maken en houtconstructies ontwerpen en maken zijn een favoriete bezigheid.


Trainer

Robert

Ik ben Robert en train klanten om Dynamics en PSA te gebruiken. Functionaliteiten van een systeem kan ik zeer snel doorgronden en heb veel ervaring met het ontwikkelen van die kennis in een leerplan. Ik ben geduldig en gestructureerd. Klanten succesvol en snel aanleren om Dynamics te gebruiken zodat ze daarmee voordeel kunnen behalen in het dagelijkse werk vind ik een geweldige ervaring.

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn gezin. Een dagje naar de dierentuin, met zijn allen naar de film of een weekendje weg doen wij graag. Met de mannen op stap is ook iets wat ik graag doe. Met zijn alle gek doen en loslaten – zo maken wij de gekste dingen met elkaar mee!


Dynamics PSA specialist

Tessa

Ik ben Tessa en specialist in PSA Suite. Project Control en Time & Billing zijn helemaal mijn ding, omdat dit vraagt om nauwkeurigheid en structuur – iets waar ik erg goed in ben. Ik ben gesprekspartner voor onze klanten en begeleid ze met raad en daad. Als geen ander snap ik dat onze klanten zo snel mogelijk aan de gang willen gaan om hun mensen in te plannen op projecten en daarbij het maximale rendement te behalen.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea en attracties met mijn gezin. Sporten en goed op mijn voeding letten vind ik erg belangrijk. Ik kan bijvoorbeeld heerlijk ontspannen tijdens yoga. Ben ik niet bezig met sporten, dan lees ik in andere vrije avonden graag een spannende thriller.


Dynamics xRM specialist

Luc

Ik ben Luc en specialist in xRM. Dynamics zie ik als een grote doos met lego stenen en ik vind het een enorme sport om voor klanten daarmee de juiste functionaliteit te realiseren. Met de kennis van alle legostenen heb ik al talloze solide bouwsels gemaakt. Ik ben visueel ingesteld, creatief en kan enorm goed modelleren. Het samenwerken met kerngebruikers van onze klanten en onze specialisten doe ik erg graag. Samen of alleen kijk ik hoe Dynamics zo goed mogelijk kan aansluiten aan jouw wensen.

In mijn vrije tijd houd ik me liever niet met legostenen bezig, dat laat ik over aan mijn kinderen. Ik houd ervan om met onze hond en het gezin in de vrije natuur te zijn. Kamperen, hiken of gewoon naar het bos vind ik heerlijk! Zo kom ik echt weer even tot rust.


Dynamics Support specialist

Alex

Ik ben Alex en ben het eerste aanspreekpunt voor support bij Xperity. Ik weet ontzettend veel van Dynamics 365 en heb toegang tot een uitgebreide kennisdatabank. Het beantwoorden van een klantvraag of het verhelpen van een probleem geeft me veel voldoening. Ik ben natuurlijk niet in mijn eentje en weet mijn collega’s te vinden als ik er niet uit kom. Het komt wel eens voor dat we de oplossing van een probleem bij Microsoft moeten zoeken. Met mijn rechtstreekse contacten bij Microsoft en mijn X-men collega’s los ik zonder te veel tijdverlies problemen op. Ik bijt me vast als een pitbull om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om raadsels op te lossen. Escaperooms vind ik helemaal geweldig. Fantastisch toch, om puzzels op te lossen en zo steeds dichter bij de ontsnapping te komen? Verder reis ik graag, het liefst naar oude steden zoals Athene of Marrakech. Oude culturen leren kennen, ook zij hebben zo hun mysteries.


Dynamics Technisch specialist

Jimmy

Ik ben Jimmy en technisch consultant. Sommigen noemen me ook wel Engineer, maar ik heb een voorkeur voor Dynamics Technisch Consultant. Dat komt omdat ik enorm goed ben in het aanpassen en uitbreiden van Dynamics 365. Vanzelfsprekend kan ik goed programmeren, maar ik benut liefst zoveel mogelijk de standaard mogelijkheden van het Dynamics platform.

In het weekend ben ik vaak bezig met de camera. Foto’s schieten van de natuur vind ik top! Ik ben er ook erg goed in. Ik ga regelmatig naar de bioscoop of lekker stappen met mijn vrienden. Als het lekker weer is ben ik een fervente barbecue kok.


Dynamics XCare specialist

Stephanie

Ik ben Stephanie en ik focus mij op de zorgmarkt. Ik snap als geen ander hoe belangrijk het voor deze branche is om extra IT-ondersteuning te krijgen bij het dagelijks werken met en helpen van cliënten. Ik werk graag met Dynamics en vind het elke keer weer een leuke uitdaging om deze zo goed mogelijk aan te sluiten aan de wensen van onze klanten. Met ons eigen template Xcare 365 lukt het om een vliegende start te maken zodat we vervolgens kunnen inzoomen op de specifieke eisen en wensen.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om mijn sociale contacten te onderhouden. Zo vind ik het leuk om bij vriendinnen op de koffie te gaan, maar ben ik ook regelmatig terug te vinden bij vrijwilligersinitiatieven voor bijvoorbeeld ouderen of vluchtelingen. Zo blijf ik toch nog veel in contact met de zorg.