0850 520 720 info@xperity.nl

Oplossingen

XCare: de CRM oplossing voor de zorg

XCare 365 is een samengestelde totaaloplossing voor zorgorganisaties. De totaaloplossing biedt o.a. modules voor ketenpartner management, marketing, het instroomproces en het cliënt contact center. De IT-oplossing is geen vervanging, maar een verrijking op het bestaande ECD- of EPD systeem.

Weten wat de juiste CRM oplossing is voor jouw bedrijf?

[

Hoe IT-oplossingen de zorgsector kunnen ondersteunen

De vraag naar slimme IT-oplossingen in de zorgsector wordt steeds groter. Er moest steeds meer gedaan worden met minder. En actuele vraagstukken zoals de AVG, cliëntgerichte zorg en een goed beheer van zakelijke relaties blijven een hot-topic. Er zijn oplossingen nodig die de dagelijkse handelingen van zorgprofessionals gemakkelijker maakt. Daarbij is het belangrijk dat de oplossingen een aanvulling zijn op een bestaand ECD- of EPD-systeem.

Door processen te optimaliseren kunnen de volgende voordelen behaald worden:

  • Meer structuur in de administratieve handelingen;
  • Meer inzicht doordat alle informatie gebundeld wordt in één systeem;
  • Tijdwinst door structuur en eenvoud van de administratie;
  • Data kwaliteit wordt verhoogd om meer cliënt gerichte zorg te leveren.

De modules van XCare 365

XCare 365 kent in totaal 3 verschillende modules, die los en gezamenlijk ingezet kunnen worden. Je kunt kiezen om slechts één module in te zetten. Of door klein te starten en langzaam uit te breiden met de andere modules. 

De XCare 365 oplossing kent de volgende modules:

  • Ketenpartnermanagement;
  • Aanbestedingsmanagement;
  • Cliëntintake proces;

Het grootste voordeel van XCare 365 is dat de zorgprofessionals het systeem altijd en overal kunnen gebruiken. Alle data bevindt zich in de Cloud waardoor zij niet langer meer tijd- of plaatsgebonden zijn.  

Zorgaanbestedingen managen

Het aanvragen van subsidies vergt de nodige documentatie en controle. Veel van deze documenten worden los opgeslagen waardoor alle informatie verspreid staat in verschillende Excell-sheets of andere systemen. Met XCare 365 bundel je alle informatie in één systeem. Door alles te bundelen creëer je in- en overzicht over het gehele proces van de zorgaanbesteding. In een oogopslag worden alle aanvragen getoond inclusief de statussen en vervolgstappen van de aanvragen.

Ketenpartnermanagement

Relaties opbouwen en onderhouden is soms nogal een uitdaging. Vaak wordt er over verschillende kanalen gecommuniceerd: mail, telefonisch of persoonlijk. Binnen XCare 365 is het mogelijk om alle communicatie en afspraken bij te houden en te loggen. Niet alleen worden de activiteiten – zoals telefoongesprekken en de gemaakte afspraken – bijgehouden. Ook worden de verstuurde en ontvangen documenten bijgehouden.  Op relatieniveau is het tevens mogelijk om taken aan te maken en te koppelen aan jezelf of aan een collega. Denk bijvoorbeeld aan een reminder voor jezelf om na twee weken nadat je de relatie gesproken hebt, na te bellen over de stand van zaken.

Het cliënt intakeproces en het contactcenter

Zodra een cliënt zich aanmeldt of wordt doorverwezen vanuit een van de ketenpartners, begint de verzameling van informatie. Voor een goede opvolging van de zorgaanvraag wordt er een digitaal stappenplan doorlopen. Dit zorgt ervoor dat de zorgaanvraag beter én sneller opgepakt wordt. Alle belangrijke informatie wordt bijgehouden wat later inzicht kan bieden over de verleende service en zorg. Zo kan inzichtelijk gemaakt worden wie de doorverwijzer is van de cliënt.

XCare365: de zorgoplossing van Xperity

Met XCare 365 willen wij de zorgsector ondersteunen door hen een slimme IT-oplossing te bieden voor de bovenstaande knel- en pijnpunten. XCare 365 is een uniek product van Xperity, dat in samenwerking met Microsoft en diverse zorgprofessionals ontwikkeld is. De XCare 365 oplossing bestaat uit 3 verschillende modules die elk een belangrijk knelpunt oplossen. De modules kunnen los en gezamenlijk ingezet worden.

Benieuwd hoe XCare 365 jouw organisatie kan optimaliseren?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Xcare 365 of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand button of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Microsoft Dynamics 365 Phone

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik:De Community Care Roadshow: Hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderenOp 12, 13 en 14 Maart 2024 hebben Microsoft en Xperity de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk evenement: De Community Care Roadshow over hoe Microsoft met AI de zorg gaat...

Lees meer
7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRMHet implementeren van een Customer Relationship Management (CRM)-systeem kan een grote positieve verandering zijn voor bedrijven van elke omvang. Het biedt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken, verkoopprocessen te...

Lees meer
CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B EN B2C: de belangrijkste verschillenEr zijn veel verschillen in het gebruik van CRM tussen Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). In deze blog gaan we in op de belangrijkste verschillen en waarom beide uitgangspunten een andere...

Lees meer