0850 520 720 info@xperity.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Xperity aanwezig op Zorg & ICT

14 juni 2022 - 16 juni 2022

Dit evenement is afgelopen.

 

Xperity op Zorg & ICT 2022 (onderdeel van de Dutch Health Week)

Zorg & ICT is onderdeel van de Dutch Health Week, 14, 15 en 16 juni as in de jaarbeurs in Utrecht! In mei 2021 vond de eerste editie van de Dutch Health Week (online) plaats. Het was het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021 en een enorm succes. Dit jaar zal de Dutch Health Week voor het eerst live plaatsvinden. Alle zorg onder één dak gedurende één week en het is daarmee het grootste live event in de zorgsector. En Xperity is aanwezig!

Momenteel staat de zorg in Nederland onder druk. Meer mensen hebben een zorgbehoefte (o.a. door de vergrijzing) maar de overheid stelt daar minder middelen tegenover ter beschikking. Dat betekent dat een zorgmedewerker meer moet doen in minder tijd. Daarnaast is de zorgclient een kritische consument geworden, ze eisen een betere clientervaring!

In samenwerking met Microsoft heeft Xperity voor deze problemen specifieke oplossingen ontwikkeld. Allemaal op basis van het wereldwijd gebruikte Microsoft Customer Engagement platform. Hierdoor kan een zorginstelling op een eenvoudige manier grote stappen maken. Meer weten? Lees meer over dit onderwerp in deze blog of schrijf je nu gratis in voor deelname aan Zorg & ICT en we ontmoeten elkaar daar!

Gegevens

Begin:
14 juni 2022
Einde:
16 juni 2022
Site:
https://www.zorg-en-ict.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 1
Utrecht, 3521 CA Nederland
+ Google Maps