020-7505080 info@xperity.nl

Onze events

Met nieuwe kennis naar huis na het bijwonen van een van onze events

Regelmatig organiseren wij events met uiteenlopende thema’s die actueel zijn. Het kan gaan om een verdieping van één van de diensten waarin wij ons specialiseren, of een randvoorwaarde die belangrijk is voor het succes van een implementatie. Hieronder vind je een overzicht van onze aankomende events.

Webinar: Verhoog eenvoudig de adoptie van CRM

4 juni van 10:00 – 11:00 uur. 

Adoptie is erg belangrijk bij de start van de implementatie van een nieuw systeem of proces. Maar ook nadat de implementatie afgerond is blijft adoptie van belang. Door focus te leggen op adoptie – en daarmee collega’s te motiveren en te stimuleren – zorg je ervoor dat de nieuwe manieren van werken de nieuwe standaard wordt. Wij geven je graag wat extra tips om de adoptie te verhogen zodat het CRM-systeem beter gebruikt gaat worden en de (nieuwe) standaard wordt.

Heb je op voorhand al een vraag over de adoptie van CRM? Stel deze dan voor 2 juni per mail aan ons via info@xperity.nl o.v.v. Webinar adoptie. Dan nemen wij deze tijdens de webinar in behandeling!

 

 

Meld je aan door de onderstaande gegevens door te geven. Je ontvangt van ons een agenda-uitnodiging met een link naar de webinar.

Ontvang de uitnodiging

Webinar: van lead tot factuur: volledige projectadministratie in één online omgeving

30 juni: 10:00 – 11:00 uur

Onlangs heeft Unit4 Bedrijfssoftware Practice Management 365 en Kantoor Gemak uitgerold. In dit webinar nemen we je mee door Practice Management 365. Met deze oplossing wordt projectmanagement eenvoudiger gemaakt. De oplossing werkt in de vertrouwde Microsoft Dynamics 365 omgeving en kent zo de welbekende integraties met andere Microsoft producten. Lees hier vast meer over Practice Management 365.

Heb je op voorhand al een vraag over Practice Management 365? Stel deze dan voor 25 juni per mail aan ons via info@xperity.nl o.v.v. Webinar Practice Management 365. Dan nemen wij deze tijdens de webinar in behandeling!

Meld je aan door de onderstaande gegevens door te geven. Je ontvangt van ons een agenda-uitnodiging met een link naar de webinar.

Ontvang de uitnodiging

Afgelopen webinars

Microsoft Teams intregratie mogelijkheden met Microsoft Dynamics

Microsoft Teams is een eenvoudig systeem om online samen te werken en kan zelfs hét systeem worden voor alle dagelijkse werkzaamheden. Je kunt Microsoft Teams al koppelen aan je Sharepoint voor het bewerken en delen van documenten, maar er zijn nog veel meer integraties mogelijk.

Heb je een vraag over bepaalde integraties? Laat het ons dan weten per mail via info@xperity.nl. Wij helpen je graag verder!  

 

Blogartikelen

 

De nieuwe Team Member licentie: wat gaat er veranderen?

De nieuwe Team Member licentie: wat gaat er veranderen?

De nieuwe Team member licentie: wat gaat er veranderen?Op 1 april introduceerde Microsoft de ‘Spring release’ van alle Microsoft producten, waaronder Microsoft Dynamics 365. In de spring release worden veel handige nieuwe functionaliteiten...

Online implementeren tijdens het Coronavirus

Online implementeren tijdens het Coronavirus

Online implementeren tijdens het Coronavirus.Afgelopen week heeft het Coronavirus ook ons land hard geraakt. Scholen, restaurants en cafés moeten de deuren sluiten, iedereen wordt geacht zoveel mogelijk thuis te werken en we moeten minimaal 1,5...

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info