0850 520 720 info@xperity.nl

Oplossingen

Dynamics 365 Marketing: de slimme allround marketingtool

Door op het juiste moment, de juiste boodschap uit te zenden kan je nieuwe leads en klanten binnenhalen. Binnen marketing kun je de gehele customer journey vormgeven, landingspagina’s creëren en andere marketingacties vormgeven en uitzenden.

Dynamics 365 marketing
[

Marketing automation

Marketing is voor ieder bedrijf een belangrijk onderdeel. Door op het juiste moment, de juiste boodschap uit te zenden kan een bedrijf nieuwe leads en klanten binnenhalen. Voor ieder bedrijf is dat hetzelfde, enkel de inzet en het type bericht verschilt per branche en type organisatie. Wat wij bij vele bedrijven zien is dat marketinguitingen via verschillende systemen of programma’s gemaakt, ingezet en geanalyseerd wordt. Het kan veel tijdwinst opleveren door alles in één systeem te koppelen. En tijdwinst kan uiteindelijk kostenbesparing of zelfs geld opleveren.

Marketing en Sales versterken elkaar

Je kan jouw doelgroep in de gehele customer journey volgen. De salesafdeling kan hier ook op inspelen. Marketeers en salesmensen kunnen zelfs op individueel niveau zien welke stappen men doorlopen heeft. Aan elke stap binnen de customer journey en per contactmoment kan een waarde gekoppeld worden. Deze waarde geeft inzicht in hoeverre de (nieuwe) lead bereid is tot een aankoop – hoe warm of koud jouw lead is. Wanneer jouw lead een bepaalde waarde toegekend heeft gekregen – bijvoorbeeld omdat men de email heeft geopend, de website heeft bezocht en de Facebookbedrijfspagina ‘leuk vindt’- kan jouw marketeer de lead doorgeven aan de salesafdeling. De salesafdeling kan dan vervolgens een telefonische opvolging inplannen met de nieuwe lead. Door de inzet van Dynamics Marketing kun je dus gerichter en eenvoudiger gekwalificeerde leads opvolgen.

Marketingacties bedenken, bouwen en uitzetten in één omgeving

Met Dynamics Marketing kun je in één omgeving de gehele marketing bedenken, bouwen, inplannen en uitzetten en kan zo de totaaloplossing worden voor alle marketing. Emailmarketing en landingspagina’s kunnen eenvoudig aangemaakt worden binnen de Dynamics omgeving. Hier heb je geen losse systemen meer voor nodig. De uitkomsten van de campagnes zijn vervolgens ook weer eenvoudig terug te vinden in de Dynamics omgeving. Op basis van resultaten kunnen er vervolgens weloverwogen beslissingen gemaakt worden.

Meer weten over Microsoft Dynamics 365 Marketing?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Dynamics 365 Marketing of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand button of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Microsoft Dynamics 365 Phone

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

De reis van Xperity

De reis van Xperity

De reis van XperityDit jaar vieren we ons 5 jarig jubileum. Vorige maand zijn we met alle collega’s een weekendje weg geweest. Voor onze klanten en partners hebben we op 11 november a.s. een fantastisch Xperity klantendag georganiseerd.Met het bereiken van een...

Lees meer
Marketing automation voor B2B organisaties

Marketing automation voor B2B organisaties

Marketing automation voor B2B organisatiesHoewel iedereen de term ‘Marketing Automation’ wel eens heeft gehoord zie je dat vooral veel B2B organisaties eigenlijk niet precies weten wat het is en waarom ze het zouden moeten gebruiken, terwijl de mogelijkheden die...

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo!👋
Kunnen wij je helpen?