0850 520 720 info@xperity.nl

Stichting Giving Back creërt meer leads met behulp van Dynamics 365

Stichting Giving Back is een organisatie die zich inzet voor jongeren voor wie studeren niet vanzelfsprekend is. Hierbij focussen ze zich op eerste generatie studenten. Dat zijn kinderen van ouders die zelf niet hebben gestudeerd, of dit alleen in hun land van herkomst. Door middel van speciale programma’s worden deze studenten door een persoonlijke mentor geholpen om alles uit zichzelf te kunnen halen, en zo een diverse werkvloer te creëren in het Nederlandse bedrijfsleven.

Zowel studenten als mentoren kunnen zich aanmelden via een aanmeldformulier op de website. Giving Back liep echter tegen het probleem aan dat zij geen gegevens hadden van de geïnteresseerde tot dat zij het formulier volledig hadden ingevuld. Samen met Xperity werd er een speciaal aanmeldportaal gemaakt, waarmee de voortgang tussentijds kan worden opgeslagen. Ook kan Giving Back hiermee meteen gegevens verzamelen, waardoor zij al contact kunnen hebben tijdens het aanmeldproces en de studenten al kunnen informeren tijdens het proces.

In ons klantverhaal vertelt Saar Michielsen, Project Manager bij Giving Back, meer over dit project.

Meer klantverhalen

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365Reinier van Arkel is een zorginstelling die zich focust op de geestelijke gezondheidszorg in de omgeving Den Bosch. Zij merkten dat hun huidige ECD systeem op bepaalde aspecten tekort schoot, en dat met...