0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

[

Onze Bedrijfsvisie

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. De digitalisering is overal en niet meer weg te denken. Onze ambitie is om samen met klanten te werken aan een wereld waarin de beste technologie op de juiste manier wordt ingezet. Wij hebben een passie voor softwaretoepassingen die organisaties helpen de behoeften van de klant te identificeren en te vervullen. Wij willen organisaties door de inzet van deze software beter laten presteren. 

Daarbij hebben wij Microsoft gekozen als onze technologieleverancier. Microsoft gelooft dat technologie voor het goede kan en moet worden gebruikt en dat innovatie op een zinvolle manier kan bijdragen aan een betere wereld. 

Xperity en maatschappelijk verantwoord ondernemen

De visie, het beleid en de activiteiten ten aanzien van maatschappelijk ondernemen vloeien voort uit onze bedrijfsvisie. Xperity staat midden in de maatschappij en vanzelfsprekend vinden we het belangrijk om op een duurzame manier bij te dragen aan People, Planet en Profit & Prosperity. Wij willen een bijdrage leveren aan een betere wereld! Dat doen we op een manier die bij ons past en uit eigen intrinsieke motivatie. 

Vanuit onze dienstverlening hebben we ons primair gericht op de volgende MVO-thema’s: 

  1. Transitie naar de energiezuinige Cloud van Microsoft
  2. Duurzame relaties met klanten of cliënten
  3. Duurzame dienstverlening. 
  4. Een goede werkgever voor onze medewerkers. 
  5. Een warm hart voor Non-profit organisaties. 
Ondernemen

Naast deze thema’s die een integraal onderdeel vormen van onze dienstverlening en primaire bedrijfsprocessen, hebben we ervoor gekozen om jaarlijks één of meerdere MVO-acties te initiëren. Dat kan bijvoorbeeld zijn het ondersteunen van een goed doel, of zelf iets te ondernemen samen met onze medewerkers.

Zo is Xperity UNICEF Business Buddie, waarmee wij het klimaatslimme dorpen project van UNICEF steunen. Hiermee krijgen dorpen in Zuid-Madagaskar faciliteiten en kennis om de gevolgen van de extreme droogtes tegen te gaan.