020-7505080 info@xperity.nl

Thema: Online leads genereren

Online leads genereren

Online marketing is het bereiken van je marketingdoelen door gebruik van digitale technologie waaronder internet. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen is altijd online en connected. Door je marketing slim in te zetten kun je eenvoudig en zonder al te veel moeite sales-ready leads genereren. Hiervoor moet je precies daar aanwezig zijn, waar jouw klant zich bevindt.

[

Ken je klant door data

De eerste en belangrijkste stap om eenvoudig zelf online leads te genereren is om zoveel mogelijk relevante data te verzamelen. Data kan je vertellen welk platform, bericht en tijdstip je moet gebruiken om de meeste views en clicks te verzamelen. Het vertelt je welke tone-of-voice je moet gebruiken en wat voor type bericht – bijvoorbeeld salesgericht of informatief – het beste werkt om de meeste leads te generen.

Met deze relevante data kan jij jouw ideale doelgroep gaan vormen. Jouw ideale doelgroep omvat mensen die het meest geneigd zijn om jouw product of dienst te kopen. Zodra dit helder is kun je jouw marketinguitingen, marketingbudget en tijd het beste inzetten om de meeste leads te generen.  

Zonder moeilijke trucjes méér warme leads genereren met marketing automation.

Door op het juiste moment, het juiste bericht uit te sturen kun je de aandacht trekken van leads. Met marketing automation kun je flink wat tijd, geld en moeite besparen. Je stelt vooraf in hoe je jouw customer journey wilt hebben. Zo bepaal je zelf hoe, wie, wat én welk bericht je wilt uitsturen. Dit kun je specifiek voor bepaalde doelgroepen en/of op basis van triggers/uitgevoerde acties van de prospect uitzetten. Zowel je advertenties als marketing e-mails en social media post kan je automatiseren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de content bedenken, het medium kiezen en het marketing bericht vormgeven.

Oplossingen

Dynamics 365 For Sales

Slimmer verkopen dankzij inzicht en hulp van AI. Stroomlijn je salesprocessen en krijg je volledig inzicht in de salesfunnel. Dit alles met volledige focus op jouw klanten.

DYNAMICS 365 FOR Marketing

Door op het juiste moment, de juiste boodschap uit te zenden kan je nieuwe leads en klanten binnenhalen. Bedenk customer journey, creeër landingspagina’s en zet je marketingacties uit.

DYNAMICS 365 FOR CUSTOMER SERVICE

For Customer Service bevat alle onderdelen die een moderne klantenservice wenst in een applicatie. Zij kunnen sneller en klantgerichter ingaan op de klantvragen die zij ontvangen.

Meer informatie over online leads genereren?

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Xperity opent kantoor in Eindhoven

Xperity opent kantoor in Eindhoven

Xperity opent kantoor in EindhovenNaast de werkplekken in Lijnden (vlakbij Schiphol en Amsterdam) en Utrecht heeft Xperity sinds 1 september 2020 ook een locatie in Eindhoven. De reden voor het uitbreiden van de kantoorlocaties was vrij eenvoudig: met klanten door...

Lees meer
Microsoft Wave 2 update Dynamics 365 Service

Microsoft Wave 2 update Dynamics 365 Service

Microsoft wave 2 update dynamics 365 customer service: wat is er nieuw en verbeterd?Er zijn twee verschillende, vaste momenten, waarop Microsoft een nieuwe grote release aankondigd. Deze releases zijn gevuld met nieuwe en verbeterde functionaliteiten van alle...

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info