020-7505080 info@xperity.nl

Over Xperity

Wij helpen bedrijven met de optimalisatie van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. 

Xperity laat jouw bedrijf groeien door de inzet van de intelligente business apps van Microsoft Dynamics 365. Wij zijn dé specialist en hebben jarenlange ervaring met het succesvol implementeren van Microsoft Dynamics 365.

Wij zijn enorm gepassioneerd over het Dynamics 365 platform van Microsoft en vinden niets leuker dan daarmee toepassingen te implementeren bij onze klanten. Onze Xperity consultants (ook wel X-men) zijn uniek. Ze hebben een brede achtergrond op Dynamics 365, maar hebben daarnaast specifieke individuele specialisaties. Hierbij kan gedacht worden aan het implementeren van Practice Management 365, Kantoor Gemak of bijvoorbeeld een specialist op het gebied van het integreren van applicaties of het geven van trainingen. Wij noemen dat ook wel onze bovennatuurlijke krachten.

Passie als drijfveer

Wat ons allen bindt is onze passie om bedrijven te helpen met de optimalisatie van bedrijfsprocessen door de inzet van intelligente applicaties van het Microsoft Dynamics 365 platform. Deze passie geven we aan elkaar over. Niet alleen intern aan onze collega’s, maar ook richting onze klanten. Samen inspireren, samen leren én samen groeien: want daar wordt iedereen beter van.

Bekijk vacatures

Ben jij net zo gepassioneerd om bedrijven te helpen met Dynamics 365? Bij Xperity zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent! Bekijk onze huidige vacatures of stuur een open sollicitatie.

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info