0850 520 720 info@xperity.nl

Oplossingen

Volledig inzicht in je klantrelaties met XSales

Breng structuur aan in je salesfunnel en transformeer leads naar klanten met dé CRM-oplossing voor het mkb.

Weten wat de juiste CRM oplossing is voor jouw bedrijf?

XSales screenshot
[

Krijg grip op sales

New business is essentieel om je bedrijf te laten groeien. Maar salesprocessen zijn dynamisch en kunnen soms best lang duren. Daarom is het belangrijk om hier grip op te krijgen. Een potentiële klant wil je van begin tot eind op een goede manier door de salesfunnel begeleiden. Welke contacten zijn er al geweest? Hoe is de kennismaking verlopen? En wanneer is de follow-up? Bovendien wil je weten wat er nog aan new business in de pijplijn zit en welke offertes openstaan. Daarom heb je inzicht nodig.

Hiervoor hebben we XSales ontwikkeld: een totaaloplossing voor al jouw relaties, contactmomenten en verkoopkansen. XSales is een CRM-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Het biedt je de mogelijkheid om op een gestructureerde wijze jouw salesproces vorm te geven en alle sales- en klantinformatie bij elkaar te brengen op één plek. Bovendien kun je binnen XSales je verkoopdata realtime weergeven in visuele dashboards. Zo krijg je duidelijk inzicht in de verkoopkansen en pijplijn.

Microsoft Dynamics 365 Marketing consultant
Sales Collega's

Effectief samenwerken om nieuwe klanten binnen te halen

Sales betekent samenwerken. Leads worden binnengehaald, opgevolgd en als dat leidt tot een nieuwe klant, draag je die intern ook weer over. Dan helpt het niet wanneer je allerlei notities en bijzonderheden bijhoudt in Excel en je mailbox. Dat kost je veel zoekwerk en informatie moet je steeds handmatig delen met collega’s. Om effectief te kunnen samenwerken en succesvol te kunnen verkopen, wil je juist informatiesilo’s en dubbel werk voorkomen.

XSales brengt alle documenten, verslagen, afspraken en klantgegevens samen. Bovendien kun je de CRM-oplossing naadloos integreren met Office 365-tools als Outlook, Teams en SharePoint. Omdat je het complete salesproces met XSales ondersteunt, is alle relevante informatie zichtbaar bij elke klant. Hierdoor werkt iedereen met één platform en één waarheid.

Veilig omgaan met klantgegevens

Wanneer informatie van potentiële klanten is versnipperd binnen het bedrijf, is het lastig om te controleren of er wordt voldaan aan de AVG. Met XSales zijn bedrijfs- en persoonsgegevens op de juiste manier beveiligd. Bovendien wordt de CRM-oplossing continu doorontwikkeld. Omdat XSales in de cloud draait, kun je eenvoudig updates doorvoeren en upgrades implementeren. Op die manier ben je verzekerd van een veilig en toekomstvast IT-platform zonder dat je al te veel tijd kwijt bent aan onderhoud en beheer.

Binnen één week live met XSales: dé CRM-oplossing voor het mkb

Met XSales bieden we een complete CRM-oplossing binnen de goed beveiligde Microsoft-cloud. Je kunt de applicatie helemaal naar wens inrichten, zonder programmeerkennis. XSales is namelijk ontwikkeld met Microsoft Power Apps, dus gebaseerd op low-code. Omdat salesmedewerkers vaak op pad zijn, is de CRM-oplossing ook onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld via een tablet of smartphone. Kortom, XSales is een gebruiksvriendelijke CRM-oplossing die helpt om het salesproces te structureren en succesvol te voltooien

XSales is beschikbaar via een flexibel abonnementsmodel, inclusief hosting, beveiliging, updates en support via ons Xperity servicedesk membership. Natuurlijk helpen we je op weg met het onboarden van de CRM-oplossing en geven we alle hoofdgebruikers een praktische training. Er is geen sprake van een complexe en langdurige implementatie: je kunt al binnen een week met XSales aan de slag!

Benieuwd hoe XSales jouw organisatie kan optimaliseren?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van XSales of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand button of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Microsoft Dynamics 365 Phone

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik:De Community Care Roadshow: Hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderenOp 12, 13 en 14 Maart 2024 hebben Microsoft en Xperity de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk evenement: De Community Care Roadshow over hoe Microsoft met AI de zorg gaat...

Lees meer
7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRMHet implementeren van een Customer Relationship Management (CRM)-systeem kan een grote positieve verandering zijn voor bedrijven van elke omvang. Het biedt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken, verkoopprocessen te...

Lees meer
CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B EN B2C: de belangrijkste verschillenEr zijn veel verschillen in het gebruik van CRM tussen Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). In deze blog gaan we in op de belangrijkste verschillen en waarom beide uitgangspunten een andere...

Lees meer