0850 520 720 info@xperity.nl

Microsoft Dynamics 365 

Microsoft Dynamics 365 is een veelzijdig platform dat CRM- en ERP-functionaliteiten combineert om bedrijven te helpen hun operaties te stroomlijnen en klantrelaties te verbeteren. Het biedt een reeks intelligente zakelijke applicaties die in de cloud draaien en naadloos integreren met andere Microsoft-producten zoals Office 365. Met Dynamics 365 kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verhogen en tegelijkertijd uitzonderlijke klantervaringen bieden.

Xperity, een expert in Microsoft Dynamics 365 CRM-technologie, biedt een scala aan oplossingen binnen het Dynamics 365 Customer Engagement platform. Deze oplossingen zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en organisaties in staat te stellen slimmer en effectiever te werken. Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze oplossingen hieronder.

XSales screenshot

Onze oplossingen

Dynamics 365 Sales

Stroomlijn je salesprocessen en krijg volledig inzicht in de salesfunnel met Dynamics 365 Sales, waardoor je sneller jouw leads kan converteren naar klanten.

Dynamics 365 Marketing

Dynamics Marketing is een veelzijdige marketingoplossing die bedrijven helpt bij het creëren van gepersonaliseerde klantervaringen en het verhogen van de klantbetrokkenheid.

Dynamics 365 Customer Service

Met Dynamics 365 Customer Service heeft jouw serviceafdeling alles wat zij nodig hebben om excellente klantenservice te bieden en sneller klanten te helpen.

Microsoft Community Care

Microsoft Community Care is een CRM-dataplatform speciaal voor de zorgsector, waarmee zorgorganisaties hun processen kunnen automatiseren en optimaliseren.

PSA

Met PSA krijg je meer controle en inzicht in jouw projecten, en regel je gemakkelijk de urenboeking en facturatie.

PowerApps

Met PowerApps bouw je eenvoudig op maat gemaakte applicaties zonder dat je kennis van programmeren nodig hebt.

Xsales

Xsales is dé CRM-oplossing voor het MKB om grip te krijgen op hun sales funnel en hun relaties, en effectiever samen te werken. Xsales is een gebruiksvriendelijke oplossing waar je al binnen een week gebruik van kan maken.

Project Operations Lite

Project Operations Lite is de totaal-oplossing voor accountancykantoren, die alle werkzaamheden van projectenadministratie tot facturatie samenvoegt in één applicatie.

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik:De Community Care Roadshow: Hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderenOp 12, 13 en 14 Maart 2024 hebben Microsoft en Xperity de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk evenement: De Community Care Roadshow over hoe Microsoft met AI de zorg gaat...

Lees meer
7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRMHet implementeren van een Customer Relationship Management (CRM)-systeem kan een grote positieve verandering zijn voor bedrijven van elke omvang. Het biedt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken, verkoopprocessen te...

Lees meer
CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B EN B2C: de belangrijkste verschillenEr zijn veel verschillen in het gebruik van CRM tussen Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). In deze blog gaan we in op de belangrijkste verschillen en waarom beide uitgangspunten een andere...

Lees meer