0850 520 720 info@xperity.nl

ISO Certificering

Xperity en ISO 9001

Kwaliteit is belangrijk in alles wat we doen en is een verantwoordelijkheid van iedereen in onze organisatie. De klant met al zijn wensen staat bij Xperity centraal en kwaliteit staat voor ons gelijk aan klanttevredenheid.

ISO 9001 is de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze is wereldwijd erkend en met het behalen van deze norm wordt blijk gegeven van een hoog niveau van kwaliteit van dienstverlening: zoals de klant verwacht. Praktisch gezien is dit een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid.

Kwaliteitsmanagement maken we aantoonbaar door ons jaarlijks te laten toetsen door een onafhankelijke derde partij voor het ISO 9001 certificaat. Los van wat de certificering voorschrijft, vinden wij het belangrijk om onze bedrijfsvoering ieder jaar naar een hoger niveau te kunnen tillen. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

ISO 9001 Xperity

Xperity en ISO 27001

Met de ISO 27001 certificeringen garanderen wij dat wij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie waarborgen. Het is voor klanten en relaties een bevestiging dat we zorgvuldig en veilig met hun gegevens en informatie omgaan. Met het oog op de AVG/GDPR wetgeving is dit een belangrijke zekerheid voor onze klanten en relaties.

De ISO 27001 is de norm op het gebied van Informatiebeveiliging. Deze is wereldwijd erkend en met het behalen van deze norm wordt blijk gegeven van een hoog niveau van Informatiebeveiliging. Deze norm is bedoeld voor organisaties die willen aantonen dat zij maatregelen hebben genomen om voor klanten, leveranciers en andere stakeholders de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV van informatiebeveiliging) te waarborgen.

Dit ISO certificaat bestaat uit een driejarige cyclus. Dit houdt in dat nu wij het certificaat hebben behaald, drie jaar gecertificeerd zijn. Jaarlijks zullen er controle audits uitgevoerd worden om de eisen te controleren voor het behoud van dit certificaat.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van hoe wij omgaan met kwaliteit en informatiebeveiliging, dan kun je contact met ons opnemen via info@xperity.nl

Onze algemene contactgegevens:

ISO 27001 Xperity