0850 520 720 info@xperity.nl

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot is een AI-gebaseerde assistent die de kracht van kunstmatige intelligentie benut om productiviteit te verhogen, creativiteit te ontgrendelen en je te helpen informatie beter te begrijpen door middel van een eenvoudige chatervaring. Het is geïntegreerd in bijna alle producten van Microsoft. Het werkt als een ChatGPT in de browser of in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams. Copilot kan teksten schrijven, bewerken, samenvatten en creëren terwijl je werkt.
Daarnaast werkt Copilot ook in CRM applicaties als Sales, Marketing en Service!

Copilot binnen Microsoft werkplekken

Copilot in je Microsoft werkplek heet Copilot for Microsoft 365. Dit product biedt naast de functies van ChatGPT, bescherming van je data en internetverbinding óók productiviteitsoplossingen in je bekende werkplek applicaties als Teams, Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Het maakt gebruik van de data onder deze applicaties, genaamd Microsoft Graph. Je kan dan bjvoorbeeld aan Copilot vragen: “Help me deze bespreking voor te bereiden”. Copilot bekijkt dan in Graph welke van je collega`s  al eens e-mail contact heeft gehad met een bepaalde klant. en of er hier ook al documenten over zijn.

Copilot binnen CRM

Uiteraard biedt Microsoft ook Copilot mogelijkheden aan voor CRM! In bepaalde Enterprise abonnementen is deze functionaliteit inbegrepen. Naast de bovenstaande functionaliteiten gebruikt Copilot ook de data die in je CRM staat. En dan wordt je pas echt productief.

Denk bijvoorbeeld aan die uitgebreide tijdlijn met honderden activiteiten, Copilot vat deze samen in drie bullet points. Óf Teams bespreking die worden uitgeschreven met actie items die direct in CRM komen. Daarnaast wordt Copilot dé startpagina van de Dynamics applicaties, waarin je bijvoorbeeld kan vragen naar de status van je pijplijn.

Meer weten over Microsoft Copilot, of alvast een paar licenties aanschaffen om met je team te testen? Neem dan contact met ons op!

Wil je al echt stappen gaan maken met AI. Dan is de AI workshop wat voor jou. Plan deze kosteloze workshop direct in via het onderstaande formulier.

Meer weten over Microsoft Copilot?

Plan een workshop in!

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik:De Community Care Roadshow: Hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderenOp 12, 13 en 14 Maart 2024 hebben Microsoft en Xperity de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk evenement: De Community Care Roadshow over hoe Microsoft met AI de zorg gaat...

Lees meer
7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRMHet implementeren van een Customer Relationship Management (CRM)-systeem kan een grote positieve verandering zijn voor bedrijven van elke omvang. Het biedt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken, verkoopprocessen te...

Lees meer
CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B EN B2C: de belangrijkste verschillenEr zijn veel verschillen in het gebruik van CRM tussen Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). In deze blog gaan we in op de belangrijkste verschillen en waarom beide uitgangspunten een andere...

Lees meer