0850 520 720 info@xperity.nl

Oplossingen

Practice Management 365

Practice Management 365 biedt ondernemingen de mogelijkheid om meer controle en inzicht te krijgen over het verloop van projecten. Met Practice Management 365 wordt projectmanagement gemakkelijker!. Binnen één omgeving kun je eenvoudig kansen omzetten in projecten, projecten budgetteren en plannen, resources toewijzen, urenboeken én factureren. Alles binnen het vertrouwde en veelzijdige Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) platform. 

[

De klant centraal

Succesvolle bedrijven in de professionele dienstverlening zijn bedrijven met tevreden klanten. Om deze klanten tevreden te houden moet je ervoor zorgen dat je dienstverlening en advies aansluit op de wensen van de klant. Maar heb je die wensen wel duidelijk op dit moment? En werk je wel efficient genoeg om de klant goed te kunnen bedienen? 

 

De klant

Direct inzichtelijk wat is afgesproken met de klant, wat de eventuele lopende projecten zijn en/of er misschien klachten nog open staan. Practice Management 365 biedt een volledig 360-graden klantbeeld.

Creëer hogere resultaten

Practice Management 365 biedt volledig inzicht in nieuwe verkoopkansen en nieuwe projecten. Samen met het inzicht van de bezetting op bestaande projecten zie je direct de beschikbaarheid van jouw personeel en kan daarop gehandeld worden.

Altijd en overal inzicht

Practice Management 365 maakt gebruik van Microsoft technologie. De applicatie is vanaf elk apparaat toegankelijk vanaf elke locatie. Daarnaast werkt Practice Management 365 volledig in- en met Outlook voor het bijhouden van je e-mails en het schrijven van je uren.  

Microsoft Teams

Practice Management 365 werkt volledig in Microsoft Teams, je hoeft Teams niet te verlaten om bepaalde rapporten te bekijken of met collega`s samen te werken. 

Power bi

Dashboarding en operationele rapporten zijn standaard beschikbaar in Practice Management 365. Voor nog diepgaandere BI rapportages is er een directe koppeling met Microsoft Power BI.

Een oplossing voor elke industrie

Een IT bedrijf gaat anders om met projecten dan een ingenieursbureau. Daarom hebben wij voor verschillende sectoren  standaard inrichtingen van Practice Management 365 gemaakt. 

We hebben nu oplossingen voor IT bedrijven, ingenieursbureaus, architectenbureaus, marketingbureaus en consultancybureaus. Accountancykantoren bedienen wij ook via de vergelijkbare software van Kantoor Gemak. 

Werkzaam in een andere branche? We laten ons graag uitdagen om Practice Management in een nieuwe branche toe te passen. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jullie specifieke probleem kunnen betekenen.

De voordelen van Practice Management 365?

 

ALTIJD EN OVERAL TOEGANKELIJK VIA DE CLOUD

Bereikbaar vanaf elke locatie en van elk apparaat. PC, tablet of device. Uiteraard voldoet de beveiliging aan de strengste cloud standaarden. 

Maatwerk oplossing

Practice Management 365  is erg eenvoudig in te richten naar specifieke eisen en wensen. Je krijgt maatwerk zonder te programmeren. 

Integraties met Microsoft producten

Practice Management 365 is onderdeel van de Microsoft-familie en werkt daardoor samen met alle producten van Office 365, SharePoint, LinkedIn maar ook de andere Unit4 Bedrijfssoftwareapplicaties

Meer weten?

Interesse in een vrijblijvende demonstratie van Practice Management 365 of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefoonnummer. We laten ons graag uitdagen!

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

CRM voor IT-bedrijven | Meer grip en rendement op projecten

CRM voor IT-bedrijven | Meer grip en rendement op projecten

CRM voor IT-bedrijven | meer grip en rendement op projectenHoewel apps ons kunnen helpen met het behouden van grip op projecten, hebben studies aangetoond dat het gebruik van verschillende apps ons minder productief maakt, meer stress oplevert en we vatbaarder worden...

Lees meer
Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?

Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?

Wave 1 CE Release 2021 | wat moet je hierover weten?De nieuwste Wave 1 CE Release is net uit. Zoals je mogelijk weet vinden er maandelijks updates plaats in Dynamics 365 Customer Engagement (CE). Echter twee keer per jaar zijn deze updates groter, deze worden door...

Lees meer
Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity

Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity

Nieuwe Customer Succes Managers gestart bij Xperity Op 1 maart 2021. zijn er bij Xperity twee nieuwe Customer Succes Managers gestart. Het primaire doel van deze nieuwe collega Xmen is om te zorgen voor meer succes met de producten die we hebben ingezet als Xperity....

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo!👋
Kunnen wij je helpen?