0850 520 720 info@xperity.nl

PSA van Unit4

Professional Service Automation (PSA) biedt ondernemingen de mogelijkheid om meer controle en inzicht te krijgen over het verloop van projecten. Met PSA wordt projectmanagement gemakkelijker! Binnen één omgeving kun je eenvoudig kansen omzetten in projecten, projecten budgetteren en plannen, resources toewijzen, urenboeken én factureren. Alles binnen het vertrouwde en veelzijdige Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) platform. 

De klant centraal

Succesvolle bedrijven in de professionele dienstverlening zijn bedrijven met tevreden klanten. Om deze klanten tevreden te houden moet je ervoor zorgen dat je dienstverlening en advies aansluit op de wensen van de klant. Maar heb je die wensen wel duidelijk op dit moment? En werk je wel efficiënt genoeg om de klant goed te kunnen bedienen? 

 

De klant

Direct inzichtelijk wat is afgesproken met de klant, wat de eventuele lopende projecten zijn en/of er misschien klachten nog open staan. PSA biedt een volledig 360-graden klantbeeld.

Creëer hogere resultaten

PSA biedt volledig inzicht in nieuwe verkoopkansen en nieuwe projecten. Samen met het inzicht van de bezetting op bestaande projecten zie je direct de beschikbaarheid van jouw personeel en kan daarop gehandeld worden.

Altijd en overal inzicht

PSA van Unit4 maakt gebruik van Microsoft technologie. De applicatie is vanaf elk apparaat toegankelijk vanaf elke locatie. Daarnaast werkt PSA volledig in- en met Outlook voor het bijhouden van je e-mails en het schrijven van je uren.

Microsoft Teams

PSA werkt volledig in Microsoft Teams, je hoeft Teams niet te verlaten om bepaalde rapporten te bekijken of met collega`s samen te werken.

Power bi

Dashboarding en operationele rapporten zijn standaard beschikbaar in PSA. Voor nog diepgaandere BI rapportages is er een directe koppeling met Microsoft Power BI.

Een oplossing voor elke industrie

Een IT bedrijf gaat anders om met projecten dan een ingenieursbureau. Daarom hebben wij voor verschillende sectoren standaard inrichtingen van PSA gemaakt. 

We hebben nu oplossingen voor IT bedrijven, ingenieursbureaus, architectenbureaus, marketingbureaus en consultancybureaus. Accountancykantoren bedienen wij ook via de vergelijkbare software Project Operations Lite.

Werkzaam in een andere branche? We laten ons graag uitdagen om PSA in een nieuwe branche toe te passen. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jullie specifieke probleem kunnen betekenen.

De voordelen van PSA?

ALTIJD EN OVERAL TOEGANKELIJK VIA DE CLOUD

Bereikbaar vanaf elke locatie en van elk apparaat. PC, tablet of device. Uiteraard voldoet de beveiliging aan de strengste cloud standaarden.

Maatwerk oplossing

PSA is erg eenvoudig in te richten naar specifieke eisen en wensen. Je krijgt maatwerk zonder te programmeren.

Integraties met Microsoft producten

PSA is onderdeel van de Microsoft-familie en werkt daardoor samen met alle producten van Office 365, SharePoint, LinkedIn maar ook de andere Unit4 Bedrijfssoftwareapplicaties

Klantverhalen

Wij hebben al meer dan 100 bedrijven ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Microsoft Dynamics 365. Hieronder lees je meer over hoe zij dit ervaren hebben.

Onze laatste blogs

We delen graag onze kennis met jou, om samen te groeien!

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik: de Community Care Roadshow

Terugblik:De Community Care Roadshow: Hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderenOp 12, 13 en 14 Maart 2024 hebben Microsoft en Xperity de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk evenement: De Community Care Roadshow over hoe Microsoft met AI de zorg gaat...

Lees meer
7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRM

7 tips bij het implementeren van CRMHet implementeren van een Customer Relationship Management (CRM)-systeem kan een grote positieve verandering zijn voor bedrijven van elke omvang. Het biedt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken, verkoopprocessen te...

Lees meer
CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B en B2C: de belangrijkste verschillen

CRM voor B2B EN B2C: de belangrijkste verschillenEr zijn veel verschillen in het gebruik van CRM tussen Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C). In deze blog gaan we in op de belangrijkste verschillen en waarom beide uitgangspunten een andere...

Lees meer