0850 520 720 info@xperity.nl

Hulphond Nederland begeleidt hulphonden van Pup tot Pensioen met Dynamics 365

Hulphond Nederland is een non-profit organisatie die zich richt op het ondersteunen van mensen met een fysieke of geestelijke gezondheidsvraag. Dit doen zij aan de hand van speciaal opgeleid hulphonden die mensen ondersteunen en helpen met hun dagelijkse leven.

Om goede zorg te kunnen leveren moeten de honden worden opgeleid, en moet de juiste hond worden gekozen voor de verschillende zorgvragen. Dankzij het Dynamics 365 systeem kan Hulphond de gehele reis van de hond, van Pup tot Pensioen, bijhouden in het systeem. Hierdoor kunnen zorgvragen snel worden gekoppeld aan een beschikbare hulphond.

Daarnaast kan Hulphond Nederland met het nieuwe systeem de fondsenwerving regelen en gemakkelijk incasso’s draaien, zodat ook het financieel aspect goed is geregeld.

In de onderstaande video leggen Alex Wendt en Bart van der Linden van Hulphond uit hoe zij Dynamics gebruiken en hoe de samenwerking met Xperity verliep:

Meer klantverhalen

Motivaction implementeert nieuw Dynamics systeem samen met Xperity

Motivaction implementeert nieuw Dynamics systeem samen met Xperity

Motivaction implementeert nieuw Dynamics systeem samen met XperityMotivaction is een marktonderzoeksbureau wat bedrijven helpt met het vinden van de beste oplossing voor de vraagstukken van de klant. Zij maakten al gebruik van Dynamics Sales en Dynamics Marketing, en...

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365

Reinier van Arkel creëert meer ruimte voor zorg met Dynamics 365Reinier van Arkel is een zorginstelling die zich focust op de geestelijke gezondheidszorg in de omgeving Den Bosch. Zij merkten dat hun huidige ECD systeem op bepaalde aspecten tekort schoot, en dat met...