0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity en @The Academy slaan handen ineen voor Dynamics 365 trainingen

Wat krijg je als je kennis op het gebied van Microsoft Dynamics 365 samenbrengt met een 20 jaar IT trainingservaring? Een hele mooie en logische samenwerking tussen twee bedrijven: Xperity en @The Academy. Experts van Xperity verzorgen per 1 november 2020 Dynamics trainingen voor @The Academy.

Xperity en de X-men

Xperity heeft een passie: het Dynamics 365 platform van Microsoft. Er is voor dit bedrijf niets mooier dan deze toepassingen te implementeren bij uiteenlopende organisaties binnen verschillende branches. Deze implementaties worden uitgevoerd door consultants die gecertificeerd zijn in Dynamics en kunnen meepraten over bedrijfsprocessen. Elke consultant heeft een specialisme, zoals een onderdeel van het implementatietraject of een bepaald product binnen het Dynamics platform. Binnen Xperity noemen ze dat hun superkracht en de experts zijn dan ook hun X-men.

Tekenmoment tussen @The Academy en Xperity voor Dynamics trainingen

Klantspecifieke training

Een implementatieproject bestaat voor Xperity altijd uit een aantal te doorlopen stappen. Eén van de belangrijkste onderdelen is het geven van een training over Dynamics aan de klant. Maar naast de implementatieprojecten vragen ook steeds meer klanten om een bredere kennis van Dynamics 365, dit omdat de interesse binnen organisaties steeds meer toeneemt, maar ook omdat Microsoft continu nieuwe producten ontwikkelt op het Dynamics platform.

@The Academy: al 20 jaar trainingen in de IT

Het in Eindhoven gevestigde @The Academy verzorgt al twee decennia lang trainingen op het gebied van IT en mag dus wel expert op dit gebied genoemd worden. Ze geven deze trainingen zowel klassikaal als virtueel en bieden een complete e-learning omgeving aan. De opleidingen van @The Academy gaan van een Excel basistraining tot softwareontwikkeling in .NET en alles ertussenin.
Een groot deel van de trainingen die gegeven worden gaan over Microsoft producten en ook zij zien de vraag naar Dynamics trainingen toenemen.

De krachten gebundeld

Vanuit deze toenemende vraag en het feit dat Xperity met de verschillende consultants zoveel kennis in huis heeft over Dynamics 365, heeft @The Academy gevraagd of Xperity hen kan ondersteunen in het geven van deze trainingen.

Een samenwerking is geboren: per 1 november 2020 zullen consultants van Xperity Dynamics trainingen gaan verzorgen voor @The Academy. De twee experts hebben hun krachten gebundeld en daarvan profiteren de klanten van beide bedrijven. De trainers hebben kennis van zaken en houden deze up-to-date door dit dagelijks in de praktijk te brengen. En de trainingen worden verzorgd door een partij die daar al jarenlang ervaring mee heeft en daarnaast een praktisch online leerplatform aanbiedt. Zo zijn de trainingen toegankelijk voor eenieder die interesse heeft in Dynamics 365.

 

Ben je benieuwd welke trainingen je kunt gaan volgen en hoe je Microsoft certificaten kunt behalen per 1 november? Neem dan contact op met Xperity of @The Academy, of je vaste contactpersoon.