0850 520 720 info@xperity.nl

Help, ik kan Dynamics niet meer bereiken!

Vanaf juli 2021 zal het niet meer mogelijk zijn om via home.dynamics.com bij je Dynamics 365 omgeving te komen. De bezoeker zal dan de volgende melding te zien krijgen:

Dynamics 365 login solution
Z

Centraal en overzichtelijk

Deze wijziging is al in begin 2020 aangekondigd omdat het de gedachte van Microsoft is om de gebruiker één omgeving te bieden van waaruit alle productiviteit en zakelijke toepassingen te bereiken zijn. Deze centrale omgeving zal bereikbaar zijn via https://www.office.com/apps. Alle zakelijke apps kun je vervolgens terugvinden onder het tabblad ‘Business Apps’. Centraal en lekker overzichtelijk dus.

Dynamics 365 login guide
Z

Liever een rechtstreekse link?

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een directe URL aan te maken en deze te delen met andere medewerkers vanuit het App selectie dashboard in Dynamics. Dit doe je door bij de betreffende app op de 3 bolletjes te klikken en rollen beheren te selecteren.

Microsoft Dynamics 365 login problems
Z

Vervolgens vul je een waarde in bij het veld ‘Achtervoegsel van app-URL’. De link die nu onder het veld verschijnt kun je vervolgens gebruiken om rechtstreeks naar de betreffende app te gaan.

Microsoft Dynamics 365 login issues

Blogs

Microsoft Cloud licenties update

Microsoft Cloud licenties update

Microsoft cloud licenties updateIntroductie Per 1 maart 2022 gaat er flink wat veranderen voor nieuwe klanten die Microsoft Dynamics en/of Office 365 afnemen. De kosten van de maandelijkse abonnementen gaan omhoog en er worden jaarlijkse en 3-jaarlijkse abonnementen...

Lees meer
De reis van Xperity

De reis van Xperity

De reis van XperityDit jaar vieren we ons 5 jarig jubileum. Vorige maand zijn we met alle collega’s een weekendje weg geweest. Voor onze klanten en partners hebben we op 11 november a.s. een fantastisch Xperity klantendag georganiseerd.Met het bereiken van een...

Lees meer