0850 520 720 info@xperity.nl

Inspire 2019: de kick-off

Van 14 tot en met 18 juli vond Microsoft Inspire 2019 plaats in Las Vegas. Dit jaarlijks terugkomende event van Microsoft bezoeken wij altijd met veel plezier. Twee van onze collega’s zijn er heen geweest en vertellen je graag meer over de kick-off van dit spraakmakende event!

20.000 Microsoft partners plus 15.000 Microsoft medewerkers vanuit de hele wereld waren aanwezig op Inspire. In totaal hebben we het hier dus over 35.000 mensen! En, eerlijk is eerlijk, welke plek is er dan beter om zo’n grootst evenement te houden in Las Vegas. De stad die nooit slaapt. Waar alle lichten fonkelen en de feesten nooit stoppen. Een stad waar er in ieder geval genoeg hotelkamers beschikbaar zijn. Als je ooit in Las Vegas geweest bent, dan weet je eigenlijk al wel dat zo’n dergelijk evenement niet eens opvalt in alle hectiek, pracht en praal die Las Vegas te bieden heeft.

Wat is Inspire en wat gebeurt daar?

Microsoft host Inspire als start van een nieuw boekjaar. Bij hen start dit namelijk elk jaar op 1 juli. We kunnen Inspire dan ook wel omschrijven als de kick-off van hun nieuwe jaar. Wij kunnen ons geen betere kick-off bedenken dan zo’n grootst evenement, met zoveel gelijkgestemden die allen inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar. Maar ook een tijd om te leren van wat er gaat komen en ontdekken wat er nu allemaal al mogelijk is en/of wordt gemaakt in de komende periode.

Inspire kent twee dagen met grote ‘core-notes’. Dit zijn meestal de belangrijkste lezingen om bij te wonen. In één van de core-notes nam CEO Satya Nadella ons mee over de plannen en aandachtsgebieden van Microsoft voor het aankomende jaar. Andere sessies gingen in op specifieke producten die Microsoft kent. In de core-note van Satya Nadella gaf hij aan dat Dynamics 365 de ‘biggest market opportunities’ biedt. Ontzettend tof om te horen natuurlijk voor ons als Dynamics 365 partner en specialist.

De thema’s die verder aan bod kwamen tijdens Inspire waren onder andere Mixed reality, Artificial Intelligence (AI), Citizen Development, Power Platform en Microsoft Teams. Komende tijd gaan we hier dieper op in door elk van deze thema’s verder toe te lichten.

Netwerken is ook een van de dingen waardoor Inspire een van de evenementen is waardoor je erbij wilt zijn. Het is voor ons het moment om in contact te komen met – de voor ons – bekende en onbekende Microsoft medewerkers en andere partners. Elke partner kent haar specialisme, waardoor je van elkaar kunt leren, kennis kunt uitwisselen en waardoor er samenwerkingen tot stand kunnen komen bij zulke grootschalige evenementen.

Het Holland House tijdens inspire

Speciaal voor de Nederlandse partners en Microsoft medewerkers was er een Holland House. Het Holland House werd georganiseerd in Tom’s Dinner. Op drie verschillende momenten werden hier bijeenkomsten georganiseerd door én voor de Nederlandse deelnemers. Hier troffen wij vier van onze klanten aan en hebben we direct met hen kunnen napraten over de bijgewoonde sessies. Samen inspireren, netwerken én kennis delen: ook waar Inspire om bekend staat. En voor alle andere partners en Microsoft medewerkers: wellicht heb je ons kunnen spotten met onze oranje Xperity zonnebrillen. Een kleine impressie van onze hippe zonnebrillen – al zeggen we het zelf – vind je hieronder!

Blogs

De reis van Xperity

De reis van Xperity

De reis van XperityDit jaar vieren we ons 5 jarig jubileum. Vorige maand zijn we met alle collega’s een weekendje weg geweest. Voor onze klanten en partners hebben we op 11 november a.s. een fantastisch Xperity klantendag georganiseerd.Met het bereiken van een...

Lees meer
Marketing automation voor B2B organisaties

Marketing automation voor B2B organisaties

Marketing automation voor B2B organisatiesHoewel iedereen de term ‘Marketing Automation’ wel eens heeft gehoord zie je dat vooral veel B2B organisaties eigenlijk niet precies weten wat het is en waarom ze het zouden moeten gebruiken, terwijl de mogelijkheden die...

Lees meer
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo!👋
Kunnen wij je helpen?