0850 520 720 info@xperity.nl

Strategisch partnership tussen Xperity en Unit4 Bedrijfssoftware

Wij zijn altijd al een voorstander geweest van slimme strategische partnerships met verschillende partijen. Mits dit betekent dat klanten beter, slimmer en effectiever geholpen worden. Het partnership tussen Xperity en Unit4 Bedrijfssoftware is hier een goed voorbeeld van.

Twee verschillende werelden

Het ontwikkelen van software is een totaal andere discipline dan het inzetten (of implementeren) van software. Het vraagt namelijk om totaal andere competenties bij medewerkers. Wel werken de twee partijen vaak intensief samen op het gebied van productontwikkeling, implementatie en support. 

Strategisch partnership Unit4 Bedrijfssoftware en Xperity

Over Unit 4 Bedrijfssoftware

 

Unit 4 Bedrijfssoftware ontwikkelt bedrijfssoftware voor de automatisering van kantoor oplossingen. Zij kennen onder andere Practice Management 365 en Kantoor Gemak. Daar waar Practice Management 365 zich voornamelijk richt op de groot zakelijke markt, biedt Kantoor Gemak de oplossing voor accountancy kantoren in de Benelux. Beide oplossingen zijn gebouwd op het Microsoft Dynamics 365 CE platform. Hierdoor biedt de software van Unit 4 Bedrijfssoftware het gemak van CRM-functionaliteiten met daarbij functionaliteiten als projectenadministratie en facturatie. Het wordt een one-stop-shop voor de dagelijkse handelingen van de klant. 

Xperity en Unit 4 Bedrijfssoftware als strategische partners

Ons partnership zorgt ervoor dat wij onze kennis over CRM, projectadministratie en facturatie direct kunnen bundelen met de kantoorautomatiseringssoftware van Unit 4 Bedrijfssoftware. Zo vullen we elkaar perfect aan en zorgen wij er niet alleen voor dat onze gezamenlijke klanten sneller geholpen worden, maar ook dat zij verzekerd zijn van twee sparringspartners om de processen efficiënter te optimaliseren. 

Inmiddels hebben wij een bewezen track-record als het gaat om implementaties van het Dynamics 365 platform van Microsoft en de kantoorautomatiseringsoplossingen van Unit 4 Bedrijfssoftware. Met de inhoudelijke kennis van Unit 4 Bedrijfssoftware en onze kennis voor CRM en het implementeren van bedrijfsapplicaties hebben wij het perfecte één-tweetje voor klanten.