020-7505080 info@xperity.nl

Geweldig trots: zo omschrijft Ahmed het moment dat hij de award van start-up of the year in healthcare in beslag neemt. “We hebben er hard voor gewerkt en ook de nodige mooie resultaten gehaald, maar om dit direct in ons eerste jaar te winnen is totaal onverwacht”.

Xperity is in 2016 opgericht door een team van zeer ervaren professionals met een bewezen trackrecord. We specialiseren ons in het implementeren en onderhouden van CRM-oplossingen. Dat we in het eerste jaar direct de award mogen winnen als start-up of the year in het healthcare segment is geweldig. Mede dankzij de ontwikkeling van onze module XCare binnen Microsoft Dynamics hebben wij deze titel in ontvangst mogen nemen.

XCare: de compleet oplossing voor zorgorganisaties

XCare is een specifiek voor de zorg ontwikkelde applicatie. De oplossing maakt volledig gebruik van het Microsoft Dynamics 365 platform, een wereldwijd gerenommeerde cloudoplossing van Microsoft die niet alleen rijke CRM (Customer Relationship Management) bevat, maar ook uitgebreide mogelijkheden voor verdere inrichting en uitbreiding. “XCare bestaat uit verschillende modules die los van elkaar ingezet kunnen worden door zorginstellingen”, vertelt Pieter de Wit, als sales manager verantwoordelijk voor XCare bij Xperity.

“Afgelopen jaar hebben we veel succes gehad met de module zakelijke relaties onderhouden in de zorg. Maar het mooiste aan XCare vind ik dat we de oplossing binnen een maand implementeren voor een vast bedrag”, vervolgt Pieter. “We bieden XCare nu zelfs aan tegen een vast maandbedrag dus inclusief licentie, implementatie en support!”.

“En juist het bedenken van dergelijke slimme innovaties om onze klanten verder te helpen vragen we van onze partners”, vertelt Thijs Nijkrake, accountexecutive healthcare bij Microsoft. “Daarnaast zie je dat Xperity goed geprofiteerd heeft van de samenwerking met zusterbedrijf Wortell, een zeer gerenommeerde partij in de zorg!”

“Deze award werkt enorm motiverend voor ons”, zegt Ahmed. “Microsoft werkt ontzettend hard aan de ontwikkeling van het Dynamics 365 platform, denk hierbij onder andere aan de aangekondigde integratie tussen LinkedIn en Dynamics 365. En wij hebben grootse plannen met XCare om hierop in te springen voor het komende jaar”. Pieter vult aan: “Ja, want volgend jaar willen we natuurlijk weer op het `podium` staan met een award!”.

Gerelateerde blogs bekijken

De nieuwe Team Member licentie: wat gaat er veranderen?

De nieuwe Team Member licentie: wat gaat er veranderen?

De nieuwe Team member licentie: wat gaat er veranderen?Op 1 april introduceerde Microsoft de ‘Spring release’ van alle Microsoft producten, waaronder Microsoft Dynamics 365. In de spring release worden veel handige nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd om...

Lees meer
Online implementeren tijdens het Coronavirus

Online implementeren tijdens het Coronavirus

Online implementeren tijdens het Coronavirus.Afgelopen week heeft het Coronavirus ook ons land hard geraakt. Scholen, restaurants en cafés moeten de deuren sluiten, iedereen wordt geacht zoveel mogelijk thuis te werken en we moeten minimaal 1,5 meter afstand van...

Lees meer
De Unified Interface: wat is er nieuw en anders?

De Unified Interface: wat is er nieuw en anders?

De Unified interfaceDe nieuwe interface biedt tal van mogelijkheden. Naast dat de vormgeving aangepast is, zijn er ook een aantal nieuwe features. Wij leggen het hieronder uit.Een nieuwe Interface? Vertel me meer! Microsoft heeft een verbetering doorgevoerd op de...

Lees meer

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.  Meer info