0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity opent kantoor in Eindhoven

Naast de werkplekken in Lijnden (vlakbij Schiphol en Amsterdam) en Utrecht heeft Xperity sinds 1 september 2020 ook een locatie in Eindhoven. De reden voor het uitbreiden van de kantoorlocaties was vrij eenvoudig: met klanten door heel het land willen wij als Xperity dichtbij blijven.

Onze consultants wonen door heel Nederland en werken veelal bij de klant op locatie, wat ook door heel Nederland kan zijn. Sinds de Covid19 crisis werken wij echter meer en meer via online Teams sessies. Een goede werkplek is daarbij essentieel. Voorwaarden van een goede werkplaats is dat je fijn kan werken, maar ook goed kunt samenwerken. De locatie moet verder goed bereikbaar zijn zich in de buurt bevinden van onze klanten. Met klanten door heel het land is het lastig om dichtbij te zijn vanaf één (hoofd)locatie, wat resulteert in meerdere kantoren door Nederland. Met kantoorruimte in Lijnden, Utrecht en Eindhoven begint dat nu vorm te krijgen.

De keuze voor locatie Eindhoven

Bij ons werken mensen die houden van (software) technologie en Eindhoven is dé technologie hoofdstad van Nederland (en misschien wel van de wereld)De combinatie van grote bedrijven als ASML, NXP, Philips, VDL en DAF met nieuwe startups als Light Year en Additive Industries zorgt voor een gigantische ontwikkeling in deze streekDaarnaast bevinden zich hier enkele vooraanstaande technische hoge scholen en een Technische Universiteit (TUE). 

Wij verwachten de komende jaren hard te groeien en met een locatie in Eindhoven trekken we hopelijk veel jonge talenten aan. Daarbij hebben wij verschillende klanten in Zuid-Nederland en in Eindhoven. Door dichtbij te blijven merken wij dat onze relaties met klanten ook sterker wordt en wij hen sneller van dienst kunnen zijn. 

Waarom wij specifiek gekozen hebben voor het Evoluon? 

Eindhoven is momenteel erg in trek en groeit hard. Vele bedrijven vestigen zich in Eindhoven door de kansen en mogelijkheden die Eindhoven biedt. Evoluon heeft een uniek karakter en is een echte eye-catcher. Het unieke karakter heeft ons erg aangetrokken en past perfect bij ons als X-Team. De locatie is eenvoudig te bereiken met zowel het OV als met de auto. Parkeren kan voor de deur en je bent in een handomdraai op de snelweg. De combinatie van een mooi, toegankelijk en karaktervol gebouw zorgt ervoor dat wij met veel plezier klanten ontvangen, workshops geven en er natuurlijk zelf graag werken! 

 

Extra kantoor Xperity Eindhoven