0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity organiseert eerste editie Lunch & Learn

Afgelopen donderdag, 6 oktober, hebben we vanuit Xperity de eerste ‘Lunch & Learn’ georganiseerd. Een inspirerende dag speciaal voor onze klanten.

Een Lunch & Learn?

Xperity is dé expert op het gebied van Microsoft CRM. Dit laten we graag zien door gebruikers te inspireren en te informeren. We vinden het belangrijk dat klanten ons weten te vinden en op een leuke, laagdrempelige manier met de X-men in contact komen.

De Lunch & Learn geeft een uniek kijkje in de keukens van Microsoft en Xperity. Hierdoor weet je als klant beter welke ontwikkelingen er spelen en hoe je deze toe kunt passen in jouw organisatie!

Lunch

Het Programma

Zoals de naam al doet vermoeden zijn we de dag gestart met een gezellige lunch op ons kantoor in Utrecht. Martin Gerritsen, de Business Applications Leader van Microsoft trapte af met een Key-Note waarin hij ons mee heeft genomen in de visie van Microsoft op CRM. Vervolgens waren er vanuit Xperity vier sprekers met ieder een eigen sessie:

  • In 7 stappen naar een optimale adoptie voor CRM door Ahmed El Ghani (whitepaper)
  • Tips & tricks in PSA door Jos Jansen
  • Microsoft Dynamics Sales door Pieter de Wit
  • Microsoft Dynamics Marketing door Rutger Breuker

Tot slot hebben we de dag afgesloten met een gezellige borrel in ons pand.

Netwerken
Borrel

Volgende keer weer!

Lees je dit en baal je ervan dat je er niet bij hebt kunnen zijn? Geen zorgen! De Lunch en Learn was zo’n succes dat we het zeker weer gaan doen. Houd daarom onze website goed in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze ontwikkelingen.