0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity: World-class Workplace 2022/23!

Xperity heeft de onderscheiding World-class Workplace 2022-23 verkregen. Deze onderscheiding laat zien dat Xperity door onze werknemers wordt gezien als een uitstekende plek om te werken. Wij zijn hier enorm trots op. Bij Xperity draait het immers om onze X-men, en het is dus mooi om te zien dat we met zijn allen een werkomgeving hebben gecreëerd waarin iedereen met plezier aan het werk is. Hartelijk dank aan al onze werknemers die de vragenlijst hebben ingevuld, en bedankt voor jullie bijdrage aan het creëren van deze werkomgeving!

Wat is de World-Class Workplace onderscheiding?

De World-class Workplace onderscheiding werd 15 jaar geleden door Effectory in het leven geroepen, en is inmiddels het grootste, onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland.

De onderscheiding kan alleen worden verdiend door een goede beoordeling van de eigen werknemers. Elke medewerker krijgt een vragenlijst over het werken bij hun organisatie en hoe zij dit ervaren. Op basis van al deze resultaten wordt een totaal score gemaakt.

Om verkozen te worden moet een organisatie beter presteren dan de eigen branchegenoten. Effectory voert onderzoek bij een grote hoeveelheid bedrijven in Nederland en wereldwijd, en verzamelt de resultaten.

World-class Workplace

Xperity World-class Workplace, en wat nu?

Het behalen van de onderscheiding is niet alleen een mooie erkenning, het helpt Xperity ook aan waardevolle feedback over hoe wij als organisatie door onze medewerkers worden bekeken. Door elk jaar de enquête uit te voeren ontvangen we waardevolle feedback en kunnen we blijven verbeteren. Op die manier wordt er een werkomgeving gecreëerd waarin de werknemer zich prettig en ook vooral gehoord voelt. Xperity zal zich dan ook inzetten om ook in de komende jaren de naam World-class Workplace te kunnen dragen.

Geïnteresseerd in het werken bij een Word-class Workplace organisatie? Bekijk onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar nieuwe consultants!