0850 520 720 info@xperity.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Xperity Inspire @ Evoluon

april 3 @ 09:00 - 12:30

Dit evenement is afgelopen.

 

Op 4 april zijn we met de Xperity Inspire op het kantoor van Microsoft NL op Schiphol. Gaat je voorkeur hier naar uit, klik dan hier!

De nieuwe Release Wave van Microsoft Business Applications is bekend gemaakt en zoals gewoonlijk willen we jullie weer op de hoogte brengen over alles wat er aan zit te komen. Maar dit keer doen we het net even anders! We nodigen je namelijk graag uit om op óf 3 óf 4 april op locatie te komen voor een informatieve en interactieve ochtend waarbij alles in het teken staat van de Release Wave!

Tijdens deze Xperity Inspire gaan we dieper in op alles wat er tijdens de Release Wave bekend is gemaakt en hoe je hier het beste gebruik van kan maken. Ook kun je gelijk vragen stellen over wat dit voor jouw applicatie betekend. Daarnaast zullen we ook ingaan op de visie van Microsoft op de toekomst en de optimale adoptie van Dynamics 365. Ook de samenwerking tussen Xperity en Microsoft zullen we bespreken, vooral gefocust op hoe deze jouw organisatie kan helpen het beste uit je Dynamics-systeem te halen.

We doen met de Inspire twee verschillende locaties aan, zodat je zelf kan kiezen welke dag en locatie jou het beste uitkomt. Op 3 april zijn we in Eindhoven (Evoluon) en de dag erna zijn we op het kantoor van Microsoft Nederland op Schiphol.

Gegevens

Datum:
april 3
Tijd:
09:00 - 12:30

Locatie

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
Eindhoven, 5652 LA Nederland
+ Google Maps