0850 520 720 info@xperity.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Xperity Lunch & Learn: Najaar 2023

oktober 12 @ 12:30 - 18:00

Met de laatste Lunch & Learn nog vers in het geheugen zijn we alweer volop bezig om de najaarseditie vorm te geven. De Lunch & Learn betekent echter natuurlijk niets zonder jouw aanwezigheid! Ben jij erbij op 12 oktober bij ons op kantoor in Utrecht bij MyOffice? We hebben weer een mooie en informatieve middag ingepland, waarin we weer samen verschillende onderwerpen rondom CRM en Microsoft Dynamics behandelen.

Agenda:
12:30-13:15 Lunch
13:30-14:15 Centrale sessie 1: Thema: Adoptie van nieuwe Microsoft technologie
14:15-14:45 Centrale sessie 2: Thema: De wereld van de Microsoft licenties
Korte pauze
15:00-15:30 Sessie ronde 1 (Keuze uit onderstaande sessies)
15:45-16:15 Sessie ronde 2 (Keuze uit onderstaande sessies)
16:15-18:00 Borrel

Break-out sessies:
Moderne documentafhandeling in CRM met o.a. E-signing
Hoe verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw organisatie door vereenvoudigde document verwerking? In deze sessie staan we stil bij welke oplossingen er zijn voor geautomatiseerde documentafhandeling, e-signing opslag op sharepoint en nog veel meer.

CRM doorontwikkeling middels Envisioning. Wat is het en wat kun je ermee?
In deze interactieve sessie staan we stil bij de mogelijkheden die Envision workshops kunnen bieden voor organisaties. In een Envision workshop sta je stil bij hoe technologie kan helpen bij het slagen van jouw bedrijfsstrategie, zoals welke mensen daar voor nodig zijn en welke andere resources. Het leuke aan deze sessie is dat het interactieve sessie is waarin we ook van jou willen weten hoe jij hier tegenaan kijkt.

De kracht van automatisering
Doe meer met minder door repetitieve taken en bedrijfsprocessen te stroomlijnen – terwijl je de efficiëntie vergroot en de kosten omlaag brengt. Klinkt dit interessant? Dan is deze break-out sessie iets voor jou. We nemen je namelijk graag mee in de wereld van Power Automate.

Copilot is hier, maar welke impact heeft dat op jou en de organisatie?
Copilot is niet meer weg te denken uit de release plannen van Microsoft. Copilot, de AI oplossing binnen Dynamics, gaat je helpen om je werk beter en efficiënter te kunnen doen. Maar hoe moet je nu werken met AI en welke impact heeft dit op de organisatie? Daarover vertellen we je in deze sessie graag meer.

Gegevens

Datum:
oktober 12
Tijd:
12:30 - 18:00

Locatie

MyOffice Utrecht
Computerweg 22
Utrecht, 3542 DR Nederland