0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash April 2023

Deze maand is de opname van onze Release Wave webinar beschikbaar. Daarnaast hebben we een mooi nieuw klantverhaal van Reinier van Arkel, een nieuwe aflevering van Xtalk, en de resultaten van een speciaal onderzoek voor de zorg. Lees snel verder voor meer informatie.

Viva Sales Webinar

Klantverhaal: Reinier van Arkel

Zorginstelling Reinier van Arkel merkte dat hun ECD systeem op bepaalde aspecten te kort schoot, en vond de perfecte aanvulling in Dynamics 365 CRM. In ons nieuwe klantverhaal vertellen Richard de Fijter en Gerrit van Acht van Reinier van Arkel waarom CRM een ECD systeem perfect kan aanvullen en welke voordelen zij hier uit halen. Ook vertelt Laura Been van Microsoft over hoe Microsoft de uitdagingen in de zorg aangaat.

Update Licenties

Release Wave 1 2023 Webinar opname

Vorige maand organiseerde we weer onze Release Wave webinar over de eerste wave van 2023. Tijdens deze webinar behandelde we weer vele mooie nieuwe features, zoals de steeds meer toenemende rol van AI binnen Dynamics. De opname kan nu worden teruggekeken, dus kijk hem snel terug om weer helemaal op de hoogte te zijn!

Xtalk 4

Xtalk aflevering 5 + Whitepaper

De hosts van Xtalk kwamen samen op locatie om de nieuwe aflevering van Xtalk op te nemen. Tijdens deze aflevering van Xtalk gaven Yasien en Pieter 5 tips over hoe een zorginstelling beter kan presteren met CRM. Luister de nieuwe aflevering hier:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

De 5 tips nog even rustig nalezen? We hebben de aflevering getransformeerd in een Whitepaper waarin de 5 tips verder worden behandeld. 

Xtalk 4

Trendrapport: Wat leeft er in de zorg in Nederland?

Binnen de zorg worstelen veel organisaties met dezelfde problemen. Ondanks dit is niet iedereen zich bewust van wat er precies speelt in de Nederlandse zorgsector.

In samenwerking met Microsoft deed Xperity daarom onderzoek naar wat er leeft in de zorg in Nederland. De resultaten verzamelde we in ons trendrapport, wat nu te downloaden is op onze website.