0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash December 2021

In november gebeurde er weer veel bij Xperity en daarom hebben we de meest opvallende berichten voor je opnieuw op een rij gezet. Ben jij weer helemaal op de hoogte!

Alvast, veel inspiratie toegewenst!

Xperity 5 jaar Jubileum

Compilatie Xperity 5e-jubileum

Samen met onze klanten en partners hebben wij onze 5e verjaardag op ons kantoor in Utrecht gevierd. Dit jubileum stond in het teken van inspireren met Microsoft technologie! Het was een geweldige avond en het was leuk om jullie weer te zien. Bedankt voor jullie komst! Bekijk de compilatie van ons jubileum via onderstaande knop.

FD Gazellen

FD Gazellen 2021

Yes! Xperity is verkozen tot FD Gazellen 2021. FD Gazellen zijn dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn super trots dat we voor het tweede jaar op rij deze prestigieuze mijlpaal hebben bereikt! Dit hadden we natuurlijk nooit bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten en ons fantastische team!

Release Wave Webinar

Wat is er nieuw in de Release Wave 2 CE van Microsoft Dynamics?

Heb je onze webinar over de nieuwste Release Wave 2 CE van Microsoft Dynamics 365 gemist? Bekijk ons Webinar terug en ontdek welke nieuwe features Microsoft heeft uitgebracht voor de Sales, Marketing en Customer Service apps!

Power BI Webinar

Webinar: Hoe bouw je spectaculaire Power BI Dashboards?

Wil je beter inzicht in je bedrijfsvoering en ben je op zoek naar waardevolle rapportages? Met Power BI in combinatie met Microsoft Dynamics 365 is dit mogelijk! Schrijf je snel in voor ons webinar op dinsdag 14 december en ontdek hoe je data uit verschillende bronnen kan halen en bewerken alsook visualiseren om een totaal inzicht te krijgen in je bedrijfsprocessen!