0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash December 2023

We zitten alweer in de laatste maand van het jaar, dus is het bijna tijd om te gaan genieten van de feestdagen. Daarom alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar namens iedereen van Xperity!

Voordat het jaar voorbij is, hebben we nog een nieuwe aflevering van Xtalk met de Vice-president van Microsoft TSI, een webinar over de inspiratiesprint en zijn we heel trots om weer een Gazellen Award in ontvangst te mogen nemen

Zorg & ICT

4 op een rij: FD Gazellen Award 2023

Al 3 keer eerder mochten we hem in ontvangst nemen, en nu mogen we ook nummer 4 op onze naam zetten. Ook dit jaar behoren we weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en hebben we de FD Gazellen award uitgereikt gekregen. Hiermee hebben we de award nu 4x op rij gekregen en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Een groot compliment voor alle medewerkers van Xperity en iedereen waarmee we samenwerken!

Xperirty Lunch & Learn

Xtalk aflevering 8: Tech for Social Impact: Microsoft’s vision for healthcare organisations

We hebben weer een hele speciale aflevering van Xtalk voor de zorg. Pieter ging samen zitten met Justin Spelhaug, Vice-president en Global Head van Microsoft Tech for Social Impact. Samen bespreken ze wat Microsoft TSI doet en wat hun visie is op de problemen die spelen in de zorg en de aanpak die hiervoor nodig is. Ben jij een zorgprofessional die wil weten hoe Microsoft jouw organisatie kan helpen? Dan is deze aflevering een must-listen voor jou!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

De inspiratiesprint webinar van Xperity & Microsoft

Als non-profit organisatie wil je misschien starten met het gebruik van CRM, maar weet je nog niet zo goed hoe. Daarom heeft Xperity samen met Microsoft de inspiratiesprint ontwikkeld, waarmee je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de mogelijkheden van CRM.

Op 28 november vertellen Wouter Freericks (Xperity) & Yasien Sharif (Microsoft) tijdens het inspiratiesprint webinar meer over wat de inspiratiesprint inhoudt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.