0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Februari 2022

Het nieuwe jaar is weer begonnen, en is er meteen weer veel gebeurd bij Xperity. Daarom hebben we de meest opvallende berichten voor je op een rij gezet. Ben jij weer helemaal op de hoogte.

Alvast veel inspiratie toegewenst!

Microsoft Cloud Licenties

Microsoft Cloud Licenties Update

Per 1 maart gaan de maandelijkse abonnementen van Microsoft op de schop. De exacte veranderingen bespreken wij 1-op-1 met onze klanten. Lees onze uitgebreide blog over deze aanpassingen en de eventuele gevolgen (of mogelijkheden!) via onderstaande link!

Microsoft Cloud Licenties

Nieuwe X-men!

Een nieuw jaar, nieuwe collega’s! In januari zijn Steffan Zanting (als Online Marketeer) en Sander Polak (als Microsoft Dynamics 365 Consultant) bij Xperity aan de slag gegaan. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een nieuwe Customer Succes Manager. Ken jij iemand die perfect bij die rol past? Bekijk dan onze vacature.

Microsoft Cloud Licenties

Schrijf je nog snel in voor ons webinar van aankomende donderdag!

Microsoft is momenteel druk bezig met het verder ontwikkelen van Microsoft Dynamics 365 Marketing. Maar wat kan het precies toevoegen aan jouw organisatie? Donderdag as 27 januari gaan we tijdens ons webinar in op de 5 grootste voordelen van Dynamics Marketing Automation voor jouw organisatie, dus schrijf je nu nog snel in via onderstaande button.