0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Januari 2023

Namens Xperity wensen we jou een gelukkig nieuwjaar en een succesvol 2023!

Ook in het nieuwe jaar delen we in deze nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen rondom Xperity en CRM, dus blijf je inbox elke maand in de gaten houden. We beginnen het jaar weer met een interessante webinar en een nieuwe aflevering van onze podcast, dus lees snel verder.


Xtalk 3

Xtalk podcast: nu op Spotify

Tijdens de 2de aflevering van onze podcast Xtalk kwam Arend Fekkes van Nedap langs om te praten over de samenwerking tussen hun ECD-applicatie ONS en het CRM-systeem van Microsoft. Deze aflevering staat nu (net als aflevering 1) op Spotify.

Ook dit jaar gaan we verder met de Xtalk podcast serie, dus als je de volgende aflevering live wil bekijken, schrijf je dan nu in. In aflevering 3 hebben we het over hoe je slimmer kan omgaan met wachtlijsten.

Viva Sales Webinar

Drie tips hoe je beter gebruik kan maken van Dynamics Sales (CRM) door de inzet van Viva Sales

Aan het eind van vorig jaar lanceerde Microsoft hun nieuwste tool om efficiënter te werk te gaan tijdens je salesproces: Microsoft Viva Sales. Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd gaan we op 26 januari in ons webinar meer vertellen over wat Viva Sales is, en geven we 3 tips hoe je met deze applicatie nog beter gebruik maakt van Dynamics Sales. Wil je dus meer weten over Viva Sales? Schrijf je dan nog snel in.

Donny nieuwe collega

Nieuwe collega in 2023: Donny

Het nieuwe jaar is goed begonnen met een nieuwe aanwinst voor ons X-team. Donny van Beek is deze maand begonnen als Microsoft Dynamics CRM Consultant Trainee. In de komende periode gaat hij met hulp van onze experts het consultancy vak leren. Welkom Donny!
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

1000ste volger

1000ste volger Linkedin

Vlak voor het einde van het jaar mochten we nog een kleine mijlpaal bijschrijven met het behalen van 1000 volgers op Linkedin. Om dit te vieren ging Pieter langs bij onze 1000ste volger, Angela, om een mooie fles wijn te overhandigen.

Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom CRM en Xperity? Dan kun je naast deze nieuwsbrief ons ook volgen op onze Social Media. Je vindt onze socials via de knoppen onderaan deze mail.