0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Januari 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken, en we kijken bij Xperity erg uit naar weer een nieuw jaar in Dynamics 365-landschap. Namens iedereen binnen Xperity wensen we je nog een gelukkig nieuwjaar. Laten we er samen een prachtig 2024 van maken.

Voor de eerste nieuwsbrief van het jaar hebben we een update over de Community Care Roadshow, de verlenging van de Needs Assessment Workshop pilot en blikken we nog even terug op ons Xperity kerstontbijt.

Zorg & ICT

Community Care Roadshow: nieuwe datums

Eerder kondigden we de Community Care roadshow aan, waarbij we langs verschillende locaties gaan om te vertellen hoe Microsoft met AI de zorg gaat veranderen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken, hebben we de roadshows verplaatst naar 12, 13 en 14 maart. Hierdoor kunnen we nog meer zorginstellingen ontvangen.

Daarnaast hebben we de noordelijke roadshow verplaatst van Groningen naar een iconische locatie in Nederland: Thialf in Heerenveen. Naast het reguliere programma bieden we hier ook een speciale backstage tour aan, waarbij je een exclusief kijkje krijgt in alles wat Thialf te bieden heeft. Inschrijven voor één van de drie locaties kan via de onderstaande links.

Xperirty Lunch & Learn

Ook in 2024: de Needs Assessment Workshop

In 2023 begonnen we samen met Microsoft een pilot genaamd de Needs Assessment Workshop. Met deze workshop kunnen bedrijven die nog moeten beginnen met CRM binnen één dagdeel inzichten krijgen in hun CRM-behoeften en de belangrijkste uitdagingen. Aan het eind heb je concrete oplossingen waarmee je aan de slag kunt en de eerste stap naar CRM kunt zetten.

Ook in 2024 mogen we deze pilot weer samen met Microsoft aanbieden. Dus werk jij nog niet met CRM, maar wil je graag meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Dan is de NAW de perfecte oplossing om in 2024 goed van start te gaan met CRM!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Kerstontbijt Xperity

Om het jaar feestelijk af te sluiten, kwamen alle X-(wo)men samen voor een gezellig kerstontbijt. Met een flink gegroeid X-team hebben we zo samen onder het genot van verse broodjes, kaarslicht en kerstmuziek een succesvol jaar afgesloten. Op naar een nog beter 2024!