0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Juli 2023

Tijdens Microsoft Inspire werd de 2de Release Wave van 2023 bekend gemaakt en zoals gebruikelijk is er een lange lijst met nieuwe features en verbeteringen. Daarom organiseren we weer onze Release Wave Webinar, waarin we de belangrijkste punten voor jou op een rijtje zetten. Zo ben je weer op de hoogte van wat er allemaal speelt rondom Dynamics 365 Sales, Marketing en Customer Service, en het Power Platform.

Zorg & ICT

Motivaction implementeert nieuw Dynamics systeem samen met Xperity

​​​​​​​Marktonderzoeksbureau Motivaction wilde af van de verschillende systemen en zocht naar één oplossing voor het projectmanagementsysteem. Dit vond het bedrijf in Microsoft Dynamics, waarmee alles nu in één Suite zit.

Samen met Xperity zorgde ze voor een optimale transitie naar het nieuwe systeem en zorgden ze ervoor dat de adoptie onder de medewerkers goed verliep. Hoe dit proces precies verliep, zie je in ons nieuwste klantverhaal.

Xperirty Lunch & Learn

Webinaropname: De inspiratiesprint van Xperity & Microsoft voor non-profit

​​​​​​​Voor non-profitorganisaties stelt Microsoft 5 licenties beschikbaar, waarmee je de eerste stappen kunt zetten naar het gebruik van CRM. Van deze licenties wil je natuurlijk optimaal gebruik maken. Daarom is er de inspiratiesprint van Xperity en Microsoft. Hiermee maak je op een laagdrempelige manier kennis met de mogelijkheden in je eigen omgeving.

Meer weten hierover? In de inspiratiesprintwebinar leggen Wouter van Xperity en Yasien van Microsoft precies uit wat het is en wat je er mee kan.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Xtalk aflevering 6 – ChatGPT & Copilot in de zorg

​​​​​​​Microsoft zet volledig in op AI met de acquisitie van ChatGPT en de integratie van Copilot in de 365 applicaties. Ook in de zorg kunnen deze technologieën worden gebruikt om veel administratief werk weg te nemen.

Pieter ging samen zitten met Steven Vlaanderen Oldenzeel van Microsoft om het te hebben over de mogelijkheden van deze technologieën in de zorg.