0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash JUNi 2024

Deze maand hielden we onze webinar over de Opkomst van AI, waarvan de opname nu beschikbaar is. Met deze webinar ben je binnen korte tijd weer op de hoogte van wat AI is en wat je ermee kan. Verder mochten we tot tweemaal toe gastcolleges geven bij de Hogeschool van Utrecht en gingen we gezellig uit eten samen. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

Webinar Opname: De opkomst van AI

Het zal je niet zijn ontgaan, Artificial Intelligence (AI) is tegenwoordig overal. Alle grote techbedrijven proberen zo snel mogelijk hun eigen AI-oplossingen te presenteren, met variërende resultaten. Om onze klanten weer op de hoogte te brengen van wat deze rage precies inhoudt, organiseerden we de Opkomst van AI-webinar.

Tijdens deze webinar bespraken Pieter en Rutger hoe AI is gegroeid tot de technologie van vandaag en wat je er nu eigenlijk mee kunt. Ook bespraken ze de ethische vraagstukken rondom AI en gingen ze in op hoe je nu al zelf met AI aan de slag kunt. De opname staat nu op onze website, dus kijk hem snel terug!

Xperity geeft gastcolleges bij Hogeschool van Utrecht

Bij Xperity vinden we het belangrijk om onze kennis te delen met anderen. Dit doen wij niet alleen met onze klanten, maar ook met de toekomstige generatie professionals. We vinden het daarom ook erg leuk dat we de afgelopen tijd gastcolleges mochten geven bij de Hogeschool van Utrecht.

Pieter ging tijdens zijn college in op de rol van AI binnen accountmanagement. Vorige maand mocht onze CSM Rutger Breuker vertellen over de Opkomst van AI en hoe je dit kunt gebruiken om datagedreven te werken. Op deze manier geven wij de ervaring die wij opdoen in ons werkveld mee aan de studenten, waardoor zij beter voorbereid zijn op het bedrijfsleven. Onze dank gaat uit naar de HvU voor de mooie samenwerking!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Gezellig uit eten met het X-team

De eerste paar maanden van het jaar zitten erop, en het was daarom weer een mooi moment om met het X-team gezellig op pad te gaan. Samen met alle collega’s gingen we luxe uit eten op een mooie locatie. Naast dat we erg hebben genoten van het heerlijke eten, was het ook weer gezellig om met zijn allen samen te zijn!