0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Maart 2022

Het nieuwe jaar is weer in volle gang, en er is weer genoeg gebeurd. Daarom hebben we de belangrijkste berichten weer voor je op een rijtje gezet. Ben jij weer helemaal op de hoogte!

Alvast, veel inspiratie toegewenst!

Microsoft Cloud Licenties

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onlangs hebben we een nieuwe vriendenovereenkomst getekend met Stichting Giving Back. Giving Back is een stichting die zich inzet voor meer diversiteit op de werkvloer door studenten en scholieren te helpen voor wie studeren niet vanzelfsprekend is. Xperity ondersteunt Giving Back hierbij op het gebied van Microsoft Dynamics 365 voor het gehele proces van aanmelding tot en met de match van studenten en mentoren. Een mooie samenwerking!

Microsoft Cloud Licenties

Nieuwe X-women

In februari begonnen maar liefst 3 nieuwe x-women bij Xperity. Mirjam is aan de slag gegaan als consultant in Microsoft Dynamics 365, terwijl de zussen Dunya en Doha de eerste deelnemers zijn van het Xperity Trainee programma. Met behulp van onze consultants gaan zij in het komende jaar het consultancy vak leren. Veel succes allemaal!

Microsoft Cloud Licenties

Livegang Bibliotheek Zuid-Kennemerland!

Vorige maand is Bibliotheek Zuid-Kennemerland live gegaan met Microsoft Dynamics Customer Insights én Microsoft Dynamics Marketing. Hiermee zet de bibliotheek een grote innovatieve stap voorwaarts. De Dynamics applicaties gaan helpen in de transitie naar een moderne bibliotheek met nog betere inzichten in de behoeften van haar klanten. Hierdoor kan de dienstverlening worden uitgebreid en nog beter worden aangesloten op de klantbehoeften.

Webinar 24 Feb

Webinar Release Wave 1 2022

De nieuwe Release Wave van Microsoft is weer bekend gemaakt. En dus organiseerde we weer een webinar waarin we de meest belangrijke punten uit de lijst met updates bespraken. Je kunt de opname nu terugkijken op onze website, zodat je in 45 minuten weer helemaal op de hoogte bent van de laatste Release Wave.